Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ξεκινά η «Θρυλική Ακαδημία»

Ξεκινά η «Θρυλική Ακαδημία»
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - 16:04

Η «Θρυλική Ακαδημία Ιστιοπλοΐας» του Ολυμπιακού βάζει πλώρη για την ανάδειξη νέων πρωταθλητών, όπως έγινε στην περίπτωση της Νάνσυς Φακίδη, η οποία ήταν εντυπωσιακή στις διεθνείς διοργανώσεις όπου συμμετείχε, αλλά και με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Αιμίλιο Παπαθανασίου, ο οποίος βάζει πλώρη για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (27 Ιουλίου- 12 Αυγούστου). Οι ιθύνοντες της Ακαδημίας εξέδωσαν δελτίο Τύπου για να προλογίσουν την εκκίνηση των πανιών και των καταρτιών για την ερχόμενη περίοδο.

«H “Θρυλική Ακαδημία Ιστιοπλοΐας” του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ανοίγει πανιά για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2011-2012. Μετά από 1 Παγκόσμιο, 2 Ευρωπαϊκά και 7 Πανελλήνια Πρωταθλήματα που έφεραν στο Θρύλο το 2011, οι ιστιοπλόοι του Ολυμπιακού, όλοι αθλητές και αθλήτριες από τα σπλάχνα του, ξεκινούν τη νέα αγωνιστική χρονιά 2011-2012 , αποφασισμένο για μεγαλύτερες διακρίσεις και περισσότερα μετάλλια.

Ακαδημία Ιστιοπλοΐας Ταυτόχρονα, ανοίγει πανιά το Σάββατο,10 Σεπτεμβρίου, η Ακαδημία Ιστιοπλοΐας για παιδιά από 6 ετών, υπό τη διεύθυνση του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Αιμίλιου Παπαθανασίου, με εκλεκτή προπονητική ομάδα και επιστημονική υποστήριξη. Στο Μικρολίμανο, στις Ιστιοπλοϊκές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, οι προπονητές του Τμήματος θα υποδέχονται τα καινούργια παιδιά, από τα οποία θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του μέλλοντος. Φέρτε τα παιδιά σας στη θάλασσα του Πειραιά, στο σύλλογο των πρωταθλητών και της καρδιάς σας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2104134674, 6972820961 Έναρξη φθινοπωρινού τμήματος στη Σχολή Ανοικτής Θάλασσας Εξάλλου, την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, αρχίζει η νέα χρονιά και για τη Σχολή Ανοικτής Θάλασσας για όλες τις ηλικίες (από 16 έως... 86 ετών ) υπό τη διεύθυνση του Ολυμπιονίκη Τάκη Κουλιγκά). Ελάτε και σεις να αθληθείτε, κάντε ένα καινούργιο ξεκίνημα και γνωρίστε τα μυστικά του αθλήματος και της θάλασσας.

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: 2104134674 και 6977305045 (κος Τάκης Κουλιγκάς)».

Διαβάστε επίσης

Ο Βαζαίος νέος έφορος

Ο Βαζαίος νέος έφορος

Από τον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε ότι ο Νίκος Βαζαίος ανέλαβε χρέη εφόρου στο τμήμα της ιστιοπλοΐας...

Το φιλί της μεγαλοπρέπειας

Το φιλί της μεγαλοπρέπειας

Το φιλί της Βλάσιτς στην Τσιτσερόβα ήταν η πιο όμορφη στιγμή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στίβου στην Νταεγού.

Παγκόσμιοι «ερυθρόλευκοι»

Παγκόσμιοι «ερυθρόλευκοι»

Το θέμα του "ΓΑΥΡΟΥ" του Σαββάτου με τους αθλητές του Ολυμπιακού που έχουν κατακτήσει μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.