Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στον τελικό η Φέρρα

Στον τελικό η Φέρρα
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011 - 04:04

Με την τέταρτη καλύτερη επίδοση προκρίθηκε στον τελικό των 200μ. της Ολυμπιάδας Ενόπλων Δυνάμεων που διεξάγεται στο Ρίο της Βραζιλίας η Ανδριάνα Φέρρα. Η σπρίντερ του Ολυμπιακού έτρεξε την απόσταση σε 23.63 στην Τρίτη ημιτελική σειρά, ένας χρόνος σχετικά καλός για την ίδια και με βάση τις προπονήσεις που είχε κάνει στη Βραζιλία έως τώρα.

Χρόνος για ξεκούραση, βεβαίως, δεν υπάρχει για την ίδια, αφού στις 15.35 ώρα Ελλάδος τρέχει στον τελικό. Πρώτη στη σειρά της ήταν η Ολέσια Πόφκι, που έτρεξε σε 23.47. Η Φέρρα θέλει να κάνει ατομικό ρεκόρ, αφού έχει ατομικό ρεκόρ 23.55, που έκανε στο «Μπρούνο Τζάουλι» της Σμύρνης τον Ιούνιο. Εφόσον κατέβει αυτόν τον χρόνο, θα έχει πολλές πιθανότητες για να διεκδικήσει μετάλλιο στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Φάρος ο Αιμίλιος

Φάρος ο Αιμίλιος

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές στους «ερυθρόλευκους» πρωταθλητές της ιστιοπλοΐας, Αιμίλιο Παπαθανασίου και Νάνσυ Φακίδη.

Ομάδα στη σκυταλοδρομία

Ομάδα στη σκυταλοδρομία

Με την παρουσία του Οδυσσέα Μελαδίνη η εθνική ομάδα θα έχει εκπροσώπηση και στη σκυταλοδρομία 4χ100μ., στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης.

Η μεγάλη στιγμή της Μαριάννας

Η μεγάλη στιγμή της Μαριάννας

Η Μαριάννα Λυμπερτα αγωνίζεται στα 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης και ψάχνει θέση στην πρώτη δεκάδα.