Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ανέτοιμος ο Περικλής Ιακωβάκης

Ανέτοιμος ο Περικλής Ιακωβάκης
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011 - 00:12

Δεν ικανοποίησε, πρώτα από όλα τον εαυτό του, με την εμφάνιση που έκανε στα «Τοφάλεια» της Πάτρας ο Περικλής Ιακωβάκης. Στα 400μ. με εμπόδια ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού τερμάτισε τρίτος, σε χρόνο 50.76 και έδειξε ότι είναι ανέτοιμος για την εποχή και για να διεκδικήσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού (27 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου). Στην κούρσα πρώτος ήταν ο Κουβανός Γιασμάνι Κοπέγιο, που έτρεξε την απόσταση σε 49.76, ενώ ο Κύπριος Μηνάς Αλοζίδης έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο, κάνοντας 49.91.

Οι άλλοι δύο εμποδιστές που έτρεξαν στην κούρσα, στον πλαίσιο του τελικού του ελληνικού Γκραν Πρι, πλασαρίστηκαν στην πέμπτη και στην έκτη θέση. Ο Σωτήρης Ιακωβάκης έκανε χρόνο 51.37 και ο Σπύρος- Μάριος Παπαδόπουλος 51.43.

Στα 400μ. ο Πέτρος Κυριακίδης έκανε τη δεύτερη κούρσα του τη φετινή χρονιά, μετά από εκείνη που έτρεξε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα. Ο αθλητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε βελτιωμένος, κάνοντας 47.46 (έναντι 47.52, χρόνο με τον οποίο είχε τρέξει την απόσταση στις 26 Ιουνίου, στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ), αλλά δεν πήρε την πρώτη θέση, αφού εκείνη «καπαρώθηκε» από τον Βούλγαρο Κρασιμίρ Μπράικοφ, που τερμάτισε σε 47.23.

Διαβάστε επίσης

Στον τελικό η Φέρρα

Στον τελικό η Φέρρα

Η Ανδριάνα Φέρρα προκρίθηκε στον τελικό των 200μ. στην Ολυμπιάδα Ενόπλων Δυνάμεων που διεξάγεται στο Ρίο.

Φάρος ο Αιμίλιος

Φάρος ο Αιμίλιος

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές στους «ερυθρόλευκους» πρωταθλητές της ιστιοπλοΐας, Αιμίλιο Παπαθανασίου και Νάνσυ Φακίδη.

Η μεγάλη στιγμή της Μαριάννας

Η μεγάλη στιγμή της Μαριάννας

Η Μαριάννα Λυμπερτα αγωνίζεται στα 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης και ψάχνει θέση στην πρώτη δεκάδα.

«Κομάντο» στο Ρίο

«Κομάντο» στο Ρίο

Η Ανδριάνα Φέρρα και ο Γιώργος Ήλτσιος αναχωρούν την Παρασκευή για την Ολυμπιάδα Ενόπλων Δυνάμεων που θα διεξαχθεί στο Ρίο.