Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πλάτη από την Μαρία στα 4x100μ.

Πλάτη από την Μαρία στα 4x100μ.
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011 - 03:58

Ασχημα τα μαντάτα για την Μαρία Καρασταμάτη μετά την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε. Η σπρίντερ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα σε δίσκο στη μέση και ο γιατρός του ΣΕΓΑΣ, Διονύσης Χίσσας, της συνέστησε αποφόρτιση και ξεκούραση μέχρι να υποχωρήσει το πρόβλημα.

Η πάθηση στη μέση ενδεχομένως να στερήσει τη δυνατότητα στην Καρασταμάτη να κάνει 100μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ΟΑΚΑ, 29-30) όχι όμως και 4x100μ. Η σπρίντερ του Θρύλου φαίνεται διατεθειμένη να βάλει πλάτη στη σκυτάλη για να βοηθήσει το σύλλογό της, γεγονός που εκμυστηρεύτηκε και στις συναθλήτριες της.

Διαβάστε επίσης

«Κομάντο» στο Ρίο

«Κομάντο» στο Ρίο

Η Ανδριάνα Φέρρα και ο Γιώργος Ήλτσιος αναχωρούν την Παρασκευή για την Ολυμπιάδα Ενόπλων Δυνάμεων που θα διεξαχθεί στο Ρίο.

Η μεγάλη στιγμή της Μαριάννας

Η μεγάλη στιγμή της Μαριάννας

Η Μαριάννα Λυμπερτα αγωνίζεται στα 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης και ψάχνει θέση στην πρώτη δεκάδα.

Ο Δημότσιος δηλώνει «παρών»

Ο Δημότσιος δηλώνει «παρών»

Ο Στέλιος Δημότσιος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού του και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ΟΑΚΑ, 29-30 Ιουλίου).

Απών ο Τίγκας

Απών ο Τίγκας

Ο Βάιος Τίγκας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου (ΟΑΚΑ, 29-30 Ιουλίου).