Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη

Το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011 - 22:44

Συνεδρίασε την Τρίτη υπό την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. με βασικό θέμα τη συγκρότηση σε σώμα. Με ομόφωνες αποφάσεις εξελέγησαν οι:

Α’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Παληός
Β΄ Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Αδαμαντόπουλος
Γ’ Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Σαλαπατάρας
Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Δαλέζιος
Ειδικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Παυλόπουλος
Ταμίας: Δημοσθένης Λαζαρίδης
Αναπληρωτής Ταμίας: Στέλιος Νομικός

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Λεωνίδας Θεοδωρακάκης – Επίτιμος πρόεδρος
Γιώργος Ανδρέου
Χαράλαμπος Κατσαρέας
Γιάννης Κάτσουνας
Γιάννης Μώραλης
Γιώργος Παύλου
Ελευθέριος Χρυσοφάκης

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόεδρος, Μιχάλης Κουντούρης αναφέρθηκε στους στόχους του νέου Δ.Σ. οι οποίοι είναι το νοικοκύρεμα του Συνδέσμου, η οικονομική εξυγίανση του, η ανάκτηση της φερεγγυότητάς του και η προσαρμογή στις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες που επηρεάζουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. και τον Ελληνικό Αθλητισμό γενικότερα.

Διαβάστε επίσης

Αργυρός ο Αιμίλιος

Αργυρός ο Αιμίλιος

Στη δεύτερη θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Star στο Ελσίνκι τερμάτισαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αλέξανδρος Δραγούτσης με 28 βαθμούς ποινής.

Προελαύνει ο Αιμίλιος

Προελαύνει ο Αιμίλιος

Οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αλέξανδρος Δραγούτσης παρέμειναν στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης μετά την ολοκλήρωση της 3ης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Star, που διεξάγεται στο Ελσίνκι.

Στην 23η θέση ο Καραμουσαλής

Στην 23η θέση ο Καραμουσαλής

Στην 23η θέση της ατομικής βαθμολογίας στην 1η κατηγορία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου συνθέτων αγωνισμάτων, που φιλοξενείται στο Μπρεσανόνε της Ιταλίας, φιγουράρει ο Κώστας Καραμουσαλής μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων του Σαββάτου.