Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προελαύνει ο Αιμίλιος

Προελαύνει ο Αιμίλιος
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011 - 02:41

Οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αλέξανδρος Δραγούτσης συνεχίζουν τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Star, το οποίο φιλοξενείται στο Ελσίνκι. Ο ιστιοπλόος του Ολυμπιακού και το πλήρωμα του παρέμειναν και τη Δεύτερα στην κορυφή της γενικής κατάταξης, μεταξύ 31 πληρωμάτων που μετέχουν στη διοργάνωση, με έξι βαθμούς ποινής.

Η δευτεριάτικη συγκομιδή ήταν μια πρωτιά και μία δεύτερη θέση για τους Παπαθανασίου και Δραγούτση, που πλέον… φλερτάρουν με το μετάλλιο.

«Είμαστε ακριβώς στη μέση της διοργάνωσης. Οφείλουμε να παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να ανεβούμε στο βάθρο», τόνισε στον «ΓΑΥΡΟ» ο ιστιοπλόος του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Πρέπει να ξεπεράσουμε δύο αντίξοες παραμέτρους, το ότι τρέχουμε με εφεδρικό άλμπουρο, το οποίο δεν επιτρέπει στο σκάφος να έχει ταχύτητα, αλλά και το γεγονός του ότι είμαστε απροπόνητοι, σε σχέση πάντα με τους αντιπάλους μας».

Για να ξεπεράσει την τεχνολογία των αντιπάλων, ο Παπαθανασίου σε καθημερινή βάση για περισσότερη από μιάμιση ώρα αναλύει σε βίντεο τις πλεύσεις και την τακτική που ακολουθούν οι βασικοί αντίπαλοί του.

Διαβάστε επίσης

Αργυρός ο Αιμίλιος

Αργυρός ο Αιμίλιος

Στη δεύτερη θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Star στο Ελσίνκι τερμάτισαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αλέξανδρος Δραγούτσης με 28 βαθμούς ποινής.

Στην 23η θέση ο Καραμουσαλής

Στην 23η θέση ο Καραμουσαλής

Στην 23η θέση της ατομικής βαθμολογίας στην 1η κατηγορία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου συνθέτων αγωνισμάτων, που φιλοξενείται στο Μπρεσανόνε της Ιταλίας, φιγουράρει ο Κώστας Καραμουσαλής μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων του Σαββάτου.

Δυνατό το νέο σχήμα

Δυνατό το νέο σχήμα

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός των ημερών...