Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο κουλ Χονδροκούκης

Ο κουλ Χονδροκούκης
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011 - 03:26

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης δεν ήταν για… χόρταση στον αγώνα του άλματος εις ύψος για τον δ’ όμιλο του Διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου, που έγινε στα βοηθητικά Κ1 και Κ2 του ΟΑΚΑ. Ο άλτης του Ολυμπιακού έκανε ένα άλμα όλο κι όλο, στα 2,06μ., πέρασε άνετα και αφού εξασφάλισε τη νίκη δεν έκανε άλλο. Ο Χονδροκούκης, για τους αμύητους, είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που εξασφάλισε το όριο- όχι μόνο για το Παγκόσμιο της Νταεγού (27 Αυγούστου- 4 Σεπτεμβρίου) αλλά και- για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (27 Ιουλίου- 12 Αυγούστου 2012). Από τις 28 Μαΐου και τα 2,31μ. που έκανε στη Γενεύη.

Αυτός ο αγώνας δεν είχε ατομικό ρεκόρ και η φράση από μόνη της αποδεικνύει ότι ο Χονδροκούκης μας κακομαθαίνει. Ο 23χρονος άλτης του ύψους είναι κουλ και το απέδειξε στον αγώνα, αφού έκανε το άλμα του με μπλουζάκι και βερμούδα! Όπως τόνισε στο gavros.gr, θα φορτώσει προπονήσεις και δεν θα κάνει φορμάρισμα μέχρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ (30-31 Ιουλίου), ενώ θα ξεκινήσει να «λύνεται» εν όψει της Νταεγού.

Διαβάστε επίσης

«Κολυμπάμε για τον Θρύλο»

«Κολυμπάμε για τον Θρύλο»

Δεν έκρυψαν την αδυναμία τους στον Ολυμπιακό οι Ειρήνη και Βάσια Καβαρνού στη συνέντευξη που παραχώρησαν στον ''ΓΑΥΡΟ" της Δευτέρας.

Έξι νίκες στο Διασυλλογικό

Έξι νίκες στο Διασυλλογικό

Παραγωγική ήταν η τρίτη μέρα του τέταρτου ομίλου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος για τους αθλητές του Ολυμπιακού.

Όλα ήταν special!

Όλα ήταν special!

Με μία υπέροχη τελετή στο Καλλιμάρμαρο δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη των αγώνων Special Olympics.