Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δεύτερος ο Τσάκωνας

Δεύτερος ο Τσάκωνας
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011 - 03:27

Ο Γιώργος Τσάκωνας έκανε άλμα 7.56μ. στο μίτινγκ στίβου «Pavel Pavlov» που έγινε στη Σόφια και πήρε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Βούλγαρο Νικολάι Ατανάσοφ, που έκανε 7,83μ. στην πρώτη προσπάθειά του.

Ο Τσάκωνας πέτυχε την επίδοσή στο έκτο άλμα του, ενώ πριν είχε προσγειωθεί στα 7,46μ., στην τρίτη προσπάθειά του.

Οι επιδόσεις ήταν φυσιολογικό να μην ικανοποιήσουν τον προπονητή του, Δημήτρη Χατζόπουλο, ο οποίος ανέμενε, τουλάχιστον, μία επίδοση κοντά στα 8,10μ., το όριο, δηλαδή, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού.

«Ηταν σε καλή κατάσταση, αφού στην προπόνηση πηδούσε οκτώ μέτρα. Γι’ αυτό επέλεξε να ταξιδέψει στη Σόφια να πιάσει το όριο, αφού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα οι επιδόσεις δεν μετράνε», τόνισε στον «ΓΑΥΡΟ» ο Χατζόπουλος, που δεν απέκλεισε να συμμετάσχει στον αγώνα του μήκους την Κυριακή, 26 Ιουνίου, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Βέβαιη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θεωρείται η συμμετοχή του την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο 3ο ελληνικό γκραν πρι της Θήβας.

Διαβάστε επίσης

Τρεις πρωτιές για Θρύλο

Τρεις πρωτιές για Θρύλο

Ο Ολυμπιακός είχε θετικό απολογισμό την πρώτη μέρα του δ’ ομίλου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος, που έγινε στα βοηθητικά Κ1 και Κ2 του ΟΑΚΑ.

Όλα ήταν special!

Όλα ήταν special!

Με μία υπέροχη τελετή στο Καλλιμάρμαρο δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη των αγώνων Special Olympics.

Σε εξέλιξη το Δ.Σ.

Σε εξέλιξη το Δ.Σ.

Διεξάγεται στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού το πιθανότατα τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της νυν διοίκησης του Συνδέσμου.