Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σε τρία αγωνίσματα ο Κουτσοθεοδώρου

Σε τρία αγωνίσματα ο Κουτσοθεοδώρου
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011 - 01:35

Ο Γιώργος Κουτσοθεοδώρου αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (25-26 Ιουνίου) σε τρία αγωνίσματα, στα 100μ., στα 200μ. και στα 4x100μ.

Εκτός από τον Κουτσοθεοδώρου, ο αρχιπροπονητής των «ερυθρολεύκων», Τάκης Βεντίκος περιμένει από την περιφέρεια και άλλους αθλητές του Θρύλου να βοηθήσουν τον Σύλλογο, όπως ο Στέλιος Δημούτσιος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δωροθέα Καλπακίδου και ο Θεοδόσης Καλδής.

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη το Δ.Σ.

Σε εξέλιξη το Δ.Σ.

Διεξάγεται στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού το πιθανότατα τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της νυν διοίκησης του Συνδέσμου.

Δεύτερος ο Τσάκωνας

Δεύτερος ο Τσάκωνας

Με άλμα στα 7,56μ. ο Γιώργος Τσάκωνας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα του μήκους στο μίτινγκ «Pavel Pavlov» της Σόφιας.

Ανταγωνιστικός ο Κυριακίδης

Ανταγωνιστικός ο Κυριακίδης

Η προπονήτρια του Πέτρου Κυριακίδη, Μαίρη Σωτηρακοπούλου θεωρεί πως ο τετρακοσάρης του Ολυμπιακού θα κάνει ικανοποιητική εμφάνιση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (ΟΑΚΑ, 25-26 Ιουνίου).

Βοήθησαν και οι δύο

Βοήθησαν και οι δύο

Ανδριάνα Φέρρα και Μαρία Καρασταμάτη μίλησαν στο gavros.gr κατά την άφιξη της εθνικής ομάδας στίβου στο «Ελ. Βενιζέλος».