Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ανταγωνιστικός ο Κυριακίδης

Ανταγωνιστικός ο Κυριακίδης
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011 - 01:29

Τα δύσκολα πέρασαν για τον Πέτρο Κυριακίδη, καθώς ξεπέρασε πλήρως τη θλάση δευτέρου βαθμού που υπέστη στα μέσα Μαΐου και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (25-26 Ιουνίου).

Ο τετρακοσάρης του Ολυμπιακού μπορεί να μην πρόλαβε το μίτινγκ αξιολόγησης για την εθνική ομάδα εν όψει «Μπρούνο Τζάουλι», που ήταν τα «Παπαφλέσσεια» (4 Ιουνίου), ωστόσο η προπονήτρια του εκτιμάει πως θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο ραντεβού του Σαββατοκύριακου.

«Ο Πέτρος θα κάνει την πρώτη του κούρσα στα 400μ. στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα»,
διευκρίνισε στον «ΓΑΥΡΟ» η Σωτηρακόπουλου και συμπλήρωσε: «Αν και ο τραυματισμός τον άφησε πίσω για ενάμιση μήνα, είμαι βέβαιη πως η παρουσία του θα είναι ικανοποιητική».

Η έμπειρη προπονήτρια αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Σωτήρη Ιακωβάκη: «Κούρσες χρειάζεται και ο Σωτήρης, ο οποίος θα κάνει 400μ. εμπόδια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Επί της ουσίας και γι’ αυτόν θα είναι η πρώτη δοκιμασία στο αγώνισμά του, αφού στο γκραν πρι της Έδεσσας αγωνίστηκε μετά από τα 400μ. Όσον αφορά στον Περικλή, θα επιλέξει αυτός σε ποιον αγώνα θα κατεβεί».

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη το Δ.Σ.

Σε εξέλιξη το Δ.Σ.

Διεξάγεται στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού το πιθανότατα τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της νυν διοίκησης του Συνδέσμου.

Βοήθησαν και οι δύο

Βοήθησαν και οι δύο

Ανδριάνα Φέρρα και Μαρία Καρασταμάτη μίλησαν στο gavros.gr κατά την άφιξη της εθνικής ομάδας στίβου στο «Ελ. Βενιζέλος».

Συνεχίζουν προπονήσεις

Συνεχίζουν προπονήσεις

Νόρα Δράκου, Μαριάννα Λυμπερτά και Φώτης Κολιόπουλος επέστρεψαν από τη Ρώμη και πιάνουν δουλειά, ο καθένας για δικούς του λόγους.