Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Παντού Ολυμπιακός

Παντού Ολυμπιακός
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011 - 21:18

Η επιστροφή της εθνικής ομάδα στίβου το μεσημέρι της Δευτέρας στο «Ελ. Βενιζέλος» συνδυάστηκε και με εκείνη του Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Ο μπασκετμπολίστας του Θρύλου επέστρεφε στον σταθμό του και βρέθηκε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου την ώρα που η γαλανόλευκη πατούσε Ελλάδα και τα είπε λίγο με τη σπρίντερ του Θρύλου, Ανδριάνα Φέρρα.

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύεται και άλυτος γονιδιακός γρίφος, αφού από όλους τους αθλητές της αποστολής ο Βασιλόπουλος γνώριζε την 22χρονη διακοσάρα, η οποία επέστρεψε από τη Σμύρνη έχοντας στις αποσκευές της- εκτός από τη βοήθεια που πρόσφερε στην εθνική ομάδα για να ανέβει κατηγορία- και ατομικό ρεκόρ, με χρόνο 23.55. Ειρήσθω εν παρόδω, πρώτη από τους αθλητές του Ολυμπιακού βγήκε η Μαρία Καρασταμάτη και πίσω της ο προπονητής της, Γιώργος Πομάσκι.

Συνάντηση Βασιλόπουλου και Φέρρα στο gavros.gr


Άφιξη Καρασταμάτη και Πομάσκι στο gavros.gr

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζουν προπονήσεις

Συνεχίζουν προπονήσεις

Νόρα Δράκου, Μαριάννα Λυμπερτά και Φώτης Κολιόπουλος επέστρεψαν από τη Ρώμη και πιάνουν δουλειά, ο καθένας για δικούς του λόγους.

Το ολυμπιακό όνειρο της Δράκου

Το ολυμπιακό όνειρο της Δράκου

Η Νόρα Δράκου επιστρέφει τη Δευτέρα από το μίτινγκ κολύμβησης «Σέτε Κόλι» όπως συμβαίνει μετά από όλες τις διοργανώσεις: με μπόλικη αυτοπεποίθηση.