Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός του μέλλοντος

Ο Ολυμπιακός του μέλλοντος
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011 - 23:50

Το ροκ του μέλλοντος του Ολυμπιακού είναι τα 300 παιδάκια που έπεσαν στην πισίνα του «Πέτρος Καπαγέρωφ», στην εορταστική εκδήλωση του τμήματος κολύμβησης που σημείωσε επιτυχία. Οι κερκίδες ήταν γεμάτες από γονείς των μικρών παιδιών (4-9 ετών) που συναγωνίστηκαν και φίλους της κολύμβησης και η ατμόσφαιρα παρέπεμπε σε ένα τεράστιο παιδικό πάρτι.

«Πήγε πάρα πολύ ωραία, όπως το περιμέναμε. Από τη στιγμή που φεύγουν οι γονείς και τα παιδιά με χαμόγελα, είμαστε και εμείς χαρούμενοι», τόνισε ο, σεσημασμένος για τις ιδέες του, Σπύρος Μπιτσάκης, ο οποίος κράτησε ένα μπαλόνι και ένα μετάλλιο από την εκδήλωση. Στο μπαλόνι έβαλε μία ευχή, το φούσκωσε και αυτό, μαζί με το μετάλλιο θα είναι δώρο προς τον Δημήτρη Μαγγανά, που το Σάββατο παντρεύτηκε. Ο Μπιτσάκης μίλησε πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ευχαριστώντας τους προπονητές της ομάδας για το έργο τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, πλην του τιμ μάνατζερ, ο έφορος του τμήματος Γιώργος Παπαδόπουλος και δύο κολυμβητές από τη μεγάλη ομάδα, ο Δημήτρης Χασιώτης και ο Στέλιος Φιλόπουλος. Η πολυεθνική εταιρεία τροφίμων που χορήγησε την εκδήλωση αποδείχθηκε ότι έχει ποιοτικό χιούμορ, αφού έφερε για μασκότ της εκδήλωσης έναν… λαγό, ο οποίος ήταν τεράστιος και τον πείραζαν οι μικροί εκκολαπτόμενοι κολυμβητές. Σόι πάει το βασίλειο και τα μικρά παιδιά μαθαίνουν από πολύ νωρίς τα βασικά για τον Ολυμπιακό.

Τα πιτσιρίκια προπονούνται στο «Καπαγέρωφ» και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ενώ παρουσία έδωσαν και παιδιά από την προαγωνιστική ομάδα. Η πανελλήνια σχολή ναυαγοσωστικής έδωσε το δικό της παρόν.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζουν προπονήσεις

Συνεχίζουν προπονήσεις

Νόρα Δράκου, Μαριάννα Λυμπερτά και Φώτης Κολιόπουλος επέστρεψαν από τη Ρώμη και πιάνουν δουλειά, ο καθένας για δικούς του λόγους.

Βοήθησαν και οι δύο

Βοήθησαν και οι δύο

Ανδριάνα Φέρρα και Μαρία Καρασταμάτη μίλησαν στο gavros.gr κατά την άφιξη της εθνικής ομάδας στίβου στο «Ελ. Βενιζέλος».