Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Χλιαρές εμφανίσεις στη Ρώμη

Χλιαρές εμφανίσεις στη Ρώμη
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011 - 17:08

Η Νόρα Δράκου συμμετείχε στο αγώνισμα των 100μ. ελεύθερο και κολύμπησε στη σειρά της στον προκριματικό γύρο την απόσταση με 55.95, μένοντας 12η στο σύνολο, για τη δεύτερη μέρα του μίτινγκ κολύμβησης «Σέτε Κόλι», που γίνεται στο «Φόρο Ιτάλικο» της Ρώμης. Έτσι μπήκε στον μικρό τελικό και θα κολυμπήσει και το απόγευμα. Η Δράκου έκανε μία θετική εμφάνιση σε ένα αγώνισμα με το οποίο δεν απασχολείται πάρα πολύ, ενώ προέρχεται από τέσσερις κούρσες σε δύο αγωνίσματα (50μ. ύπτιο, 50μ. ελεύθερο) την πρώτη μέρα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Φώτη Κολιόπουλο, ο οποίος κολύμπησε σε 30.35 τα 50μ. πρόσθιο, μένοντας 53ος στο σύνολο. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού έκανε την Παρασκευή 50μ. ελεύθερο και 100μ. πεταλούδα και του δίνει και καταλαβαίνει, αφού είναι εμπειρία για εκείνον η συμμετοχή σε αυτό το σπουδαίο μίτινγκ. Την Κυριακή ο Κολιόπουλος θα δοκιμάσει την τύχη του στα 50μ. πεταλούδα, ενώ το ίδιο αγώνισμα θα κάνει και η Δράκου. Πολύ καλά, πάντως, πήγε ο έτερος Έλληνας κολυμβητής στον προκριματικό των 50μ. πρόσθιο, ο Παναγιώτης Σαμιλίδης. Κολύμπησε την απόσταση σε 28.78, ήταν συνολικά 12ος και θα κολυμπήσει στον μικρό τελικό.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους Έλληνες κολυμβητές, δύο ήταν η προκρίσεις σε τελικούς αγωνισμάτων, για το απόγευμα του Σαββάτου: ο Γιάννης Δρυμωνάκος τερμάτισε δεύτερος συνολικά στα 200μ. πεταλούδα, κολυμπώντας σε 1.57.78, ενώ ο Άρης Γρηγοριάδης έκανε 55.57 στα 100μ. ύπτιο, περνώντας επίσης δεύτερος.

Διαβάστε επίσης

Δυνατές στη Ρώμη

Δυνατές στη Ρώμη

Καλά απέδωσαν οι Νόρα Δράκου και Μαριάννα Λυμπερτά τη δεύτερη μέρα του μίτινγκ κολύμβησης «Σέτε Κόλι».

Ελπίδες για διάκριση

Ελπίδες για διάκριση

Οι Κατερίνα Σημαντίρα, Κωνσταντίνα Γιδάκου, Διονύσης Φωτιάδης και Γεωργία Τσίκληρα αγωνίζονται το Σάββατο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Παίδων και Κορασίδων.

Στη Σμύρνη για την άνοδο

Στη Σμύρνη για την άνοδο

Στη Σμύρνη βρίσκονται οι οκτώ αθλητές του Ολυμπιακού, που, μαζί με τους υπόλοιπους της εθνικής ομάδας, θα πάρουν μέρος στο "Μπρούνο Τζάουλι".