Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στην Πόλη ο Τσάκωνας

Στην Πόλη ο Τσάκωνας
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011 - 01:12

Στο μίτινγκ «Cezmi Or Memorial», που διεξάγεται το Σάββατο, 11 Ιουνίου, στην Κωνσταντινούπολη θα λάβει μέρος ο Γιώργος Τσάκωνας. Ο άλτης του μήκους του Ολυμπιακού επιζητά την υπέρβαση, ένα άλμα πάνω από 8,10μ., προκειμένου να κλείσει θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού (27 Αυγούστου- 4 Σεπτεμβρίου).

Ο Τσάκωνας πάει με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους αθλητές και την πιο φρέσκια, δηλαδή τα 8,03μ. που πήδηξε στα «Παπαφλέσσεια», στις 4 Ιουνίου. Ο Ποβίλας Μικολάιτις, Λετονός, έχει κάνει φέτος άλμα στα 8,15μ. Ο άλτης του Δημήτρη Χατζόπουλου, από τη μεριά του, θέλει να εκμεταλλευθεί το μομέντουμ, με τον προπονητή του να δηλώνει αισιόδοξος στο gavros.gr.

«Θα δούμε τι θα γίνει, είναι σε καλή κατάσταση. Γενικά, πρέπει να φτιάξει μερικά τεχνικά λαθάκια αγώνα με τον αγώνα και η εμπειρία θα τον βοηθήσει, όπως και το ότι είναι τώρα μόνος του στην Κωνσταντινούπολη, αφού μέσα από τέτοιες καταστάσεις ενεργοποιείται, “ψήνεται”», ισχυρίστηκε ο προπονητής του Τσάκωνα, που συμπλήρωσε ότι είναι περήφανος για τον αθλητή του: «Εξάλλου, το γεγονός ότι επέστρεψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλό στην αγωνιστική δράση τον καθιστά ήρωα. Και το ότι πηδάει πάνω από τα οκτώ μέτρα μετά την περσινή σεζόν που πήγε χαμένη, τον κάνει ήδη νικητή του αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Πάει Σμύρνη ο Λίτσης

Πάει Σμύρνη ο Λίτσης

Ο Αλέξανδρος Λίτσης του Ολυμπιακού νίκησε στην ημερίδα-κριτήριο για τα 3.000μ. στιπλ και θα λάβει μέρος στο «Μπρούνο Τζάουλι».