Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προπονητικό τεστ για τη Μαρία

Προπονητικό τεστ για τη Μαρία
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011 - 02:44

Η Μαρία Καρασταμάτη κάνει το Σάββατο πρεμιέρα στον ανοικτό στίβο, καθώς αγωνίζεται στην κούρσα της μίας ανάσας (100μ.) στα «Παπαφλέσσεια» της Καλαμάτας.

Μπορεί για την Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού (ΕΠΥΑ) του ΣΕΓΑΣ το συγκεκριμένο μίτινγκ να αποτελεί αγώνα αξιολόγησης για την σπρίντερ που θα ακολουθήσει την Εθνική ομάδα στο «Μπρούνο Τζάουλι» (Σμύρνη, 18-19 Ιουνίου), ωστόσο ο προπονητής της, Γιώργος Πομάσκι χαρακτήρισε την κούρσα που θα κάνει προπονητική. Αιτία η αποχή της Καρασταμάτη από τις προπονήσεις εξαιτίας της αμυγδαλίτιδας που την ταλαιπώρησε.

«Περιμένω μία καλή εμφάνιση από την Μαρία. Η κούρσα γι’ αυτή θα έχει προπονητικό χαρακτήρα», δήλωσε στο gavros.gr ο Πομάσκι. Ο έμπειρος προπονητής θέλει να τσεκάρει την 26χρονη σπρίντερ του Θρύλου, κάτι που δεν έκανε στο «Γκαλά» της Φιλοθέης την περασμένη Τετάρτη, αφού ματαίωσε τη συμμετοχή της.

Ο Πομάσκι έχει έναν λόγο παραπάνω να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση της Καρασταμάτη, η οποία εξαιτίας της υπηρεσίας της, δεν ακολούθησε το γκρουπ του στην Καλαμάτα, όπου προετοιμάστηκε για δύο εβδομάδες, αλλά έμεινε στην Αθήνα και προπονήθηκε μόνη της.

Διαβάστε επίσης

Το οκτάρι του Τσάκωνα

Το οκτάρι του Τσάκωνα

Ο Γιώργος Τσάκωνας στα «Παπαφλέσσεια» κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα να «προσγειωθεί» στα 8,03μ.

«Σύλλογος πρωταθλητών»

«Σύλλογος πρωταθλητών»

Στη συνέντευξή του στον «ΓΑΥΡΟ» της Τετάρτης, ο Δήμος Μαγγίνας εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι σκέφτεται να κάνει μαραθώνιο.