Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τράβηγμα για την Πέρρα

Τράβηγμα για την Πέρρα
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011 - 01:23

Δεν ήταν ευχαριστημένη η Αθανασία Πέρρα από την κατάληξη που είχε το «12ο Γκαλά Στίβου Γυναικών» για εκείνη, αφού υπέστη τράβηγμα στο τρίτο άλμα της στον αγώνα του τριπλούν και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Η τριπλουνίστρια του Ολυμπιακού ήταν έγκυρη μόνο στην πρώτη προσπάθειά της, 13,94μ. το αποτέλεσμά της και τα δύο υπόλοιπα άλματά της ήταν άκυρα. Κατέλαβε την τρίτη θέση.

Η Πέρρα θα κάνει εξετάσεις την Πέμπτη και η Σοφία Μπακατσάκη, ελπίζει ότι τα αποτελέσματά τους δεν θα είναι αποθαρρυντικά. Η προπονήτρια της «ερυθρόλευκης» άλτριας τόνισε στο gavros.gr ότι «τα άλματα της Αθανασίας ήταν τεχνικά, αλλά δεν είχαν ταχύτητα». Από την άλλη μεριά, η Βούλα Παπαχρήστου έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο της Νταεγού (27 Αυγούστου- 4 Σεπτεμβρίου), αφού στην τρίτη προσπάθειά της έκανε 14,34μ. Η Νίκη Πανέτα πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση, με άλμα στα 14,06μ.

Διαβάστε επίσης

«Σύλλογος πρωταθλητών»

«Σύλλογος πρωταθλητών»

Στη συνέντευξή του στον «ΓΑΥΡΟ» της Τετάρτης, ο Δήμος Μαγγίνας εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι σκέφτεται να κάνει μαραθώνιο.

Ολυμπιακός ίσον αθλητισμός

Ολυμπιακός ίσον αθλητισμός

Σπύρος Γιαννιώτης και Νίκος Γέμελος μίλησαν στον "ΓΑΥΡΟ" της Δευτέρας για τον Ολυμπιακό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.