Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κινδυνεύει να χάσει τη σεζόν ο Τσιάμης

Κινδυνεύει να χάσει τη σεζόν ο Τσιάμης
Τρίτη, 31 Μαΐου 2011 - 03:33

Άσχημα μαντάτα προέκυψαν τη Δευτέρα για τον Δημήτρη Τσιάμη, καθώς οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο ΚΑΤ έδειξαν πως ο κυριακάτικος τραυματισμός στο δεξί πόδι του είναι κάταγμα στο τρίτο μετατάρσιο. Αυτό σημαίνει πως δεν θα ακολουθήσει την Εθνική ομάδα στίβου στην προσπάθεια που θα κάνει το διήμερο 18-19 Ιουνίου στη Σμύρνη για άνοδο στη Super League του «Μπρούνο Τζάουλι», ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ίσως χάσει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού (27 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου).

Στο δεξί πόδι του τριπλουνίστα του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε τη Δευτέρα μπότα και οι γιατροί του συνέστησαν να τη φοράει σε πρώτη φάση τουλάχιστον για 20 μέρες.

«Είναι δύσκολο να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν εάν μείνει έναν μήνα εκτός προπονήσεων», δήλωσε στο gavros.gr ο προπονητής του Τσιάμη, Γιώργος Πομάσκι και συμπλήρωσε: «Ενδεχομένως με αυτό τον τραυματισμό να χάσει όλη τη σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός ίσον αθλητισμός

Ολυμπιακός ίσον αθλητισμός

Σπύρος Γιαννιώτης και Νίκος Γέμελος μίλησαν στον "ΓΑΥΡΟ" της Δευτέρας για τον Ολυμπιακό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πάλη για τον τίτλο!

Πάλη για τον τίτλο!

Με στόχο τον τίτλο θα μπει ο Θρύλος στα τελικά του πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής πάλης (09/07), καθώς 3 ακόμη παλαιστές του (Γκίκας, Βουρδάνος, Κεβρέκιδης) κατάφεραν να προκριθούν το Σάββατο.