Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πάλη για τον τίτλο!

Πάλη για τον τίτλο!
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011 - 14:40

Με στόχο τον τίτλο θα μπει ο Θρύλος στα τελικά του πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής πάλης (09/07), καθώς 3 ακόμη παλαιστές του (Γκίκας, Βουρδάνος, Κεβρέκιδης) κατάφεραν να προκριθούν το Σάββατο.

Με στόχο τον τίτλο θα μπει ο Θρύλος στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής πάλης, καθώς 3 ακόμη παλαιστές του κατάφεραν να προκριθούν το Σάββατο, μέσω των αγώνων που έδωσαν στο πλαίσιο της Β φάσης του πρωταθλήματος που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Οι 3 «ερυθρόλευκοι» είναι οι Χρήστος Γκίκας (66 κιλά), Κώστας Βουρδάνος (96 κιλά) και Στέλιος Κεβρεκίδης (55 κιλά) και με την πρόκρισή τους ανέβασαν σε 9 τους αθλητές του Ολυμπιακού που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου στο κλειστό των Λιοσίων.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τον Ολυμπιακό. Τώρα θα προετοιμαστούμε προκειμένου να διεκδικήσουμε τον τίτλο» τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Σάββας Κούζηλος και πρόσθεσε: «Τώρα θέλουμε τη στήριξη και της Διοίκησης αλλά και την παρουσία των φιλάθλων μας στις 9 Ιούλιου στο κλειστό των Λιοσίων. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι παντού πρωταθλητής». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Κώστα Βουρδάνου ο οποίος πήρε παλικαρίσια πρόκριση επικρατώντας ενός πολύ δυνατού αντιπάλου όπως ο Κεσίδης(Π.Ο.Χαλκίδας): «Στις 9 Ιουλίου θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους δίπλα μας να μας συμπαρασταθούν και να πανηγυρίσουμε μαζί τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Όπως σε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη έτσι και στην πάλη αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα. Ελπίζω να λυθούν σύντομα».

Ο Χρήστος Γκίγκας δήλωσε: «Τα πήγαμε πολύ καλά και ο πήχης ανέβηκε ψηλά. Εχουμε μάθει να ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες προκειμένου να κρατάμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού. Αγωνιστικά είμαστε σε καλό δρόμο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχουμε και εμείς. Θέλουμε κοντά μας και τους φιλάθλους μας και τη διοίκηση».

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητής ο Θεοδωρακάκος

Πρωταθλητής ο Θεοδωρακάκος

Ο δρομέας του Ολυμπιακού Δημήτρης Θεοδωρακάκος κατέκτησε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στην Πάρνηθα.