Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

SMS για τα κορίτσια!

SMS για τα κορίτσια!
Σάββατο, 7 Μαΐου 2011 - 20:06

Τα κορίτσια του πόλο έκαναν το καθήκον τους και νίκησαν την Βουλιαγμένη. Όλος ο κόσμος του Θρύλου πρέπει να πει ευχαριστώ με ένα SMS στο 54080.

Μπορεί πλέον να είναι γραφικό αλλά μόνο με αυτόν τον τρόπο θα πάρει ανάσα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Τα κορίτσια του πόλο νίκησαν την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο με 9-7 έκαναν το 2-0 στους τελικούς και βρίσκονται μιαν ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθληματος.

Για ακόμα μία φορά μας έκαναν περήφανους, όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε. Ο στόχος των 3.000 μηνυμάτων στο τριήμερο 7-9 Μαΐου πρέπει να επιτευχθεί. Επιβάλλεται, ως ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο όλων αυτών των αθλητών που μας κάνουν υπερήφανους και κατακτούν κούπες.

Για τα παιδιά του βόλεϊ που έδωσαν και την ψυχή τους κατακτώντας και τα τρία εγχώρια τρόπαια απλήρωτοι. Αλλά έπαιζαν για τη φανέλα, για τον δαφνοστεφανωμένο που έχουν στο στήθος.

Όλοι αυτοί λοιπόν αξίζουν την στήριξή μας. Ένα απλό μήνυμα δεν είναι τόσο επιβαρυντικό για κανέναν. Εμείς ήδη στείλαμε μήνυμα για πολλοστή φορά (όπως φαίνεται και στην φώτο). Το ίδιο πρέπει να κάνουν και όλοι οι αληθινοί ΓΑΥΡΟΙ. Για το καλό του Ολυμπιακού. Για το μέλλον του Ολυμπιακού. Γιατί ο κόσμος είναι η ψυχή αυτού του συλλόγου.

Όλοι μήνυμα στο 54080

Διαβάστε επίσης

Ρεκόρ «Ακρόπολις» η Δράκου

Ρεκόρ «Ακρόπολις» η Δράκου

Ξεχώρισε, τη δεύτερη μέρα του Γκραν Πρι κολύμβησης «Ακρόπολις», το 25.60 που έκανε η Νόρα Δράκου στα 50μ. ελεύθερο.

Πάει Σαγκάη ο Δημητριάδης

Πάει Σαγκάη ο Δημητριάδης

Ο Στέφανος Δημητριάδης κολύμπησε σε 1:57.53 τα 200μ. πεταλούδα στο Γκραν Πρι «Ακρόπολις» και έκλεισε θέση για Σαγκάη.

Μηδενίστε το κοντέρ!

Μηδενίστε το κοντέρ!

Για ακόμα μία φορά ο κόσμος του Θρύλου πρέπει να κάνει το καθήκον του και να στείλει τα 3.000 SMS το τριήμερο για να στηρίξει τους αθλητές του πόλο. Είναι υποχρέωση και πρέπει να το κάνουμε όλοι.

Εκλογές στις 16 Μαΐου

Εκλογές στις 16 Μαΐου

Στις 16 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, για την ανάδειξη νέου διοικητικού, που θα οδηγήσει τον Σύνδεσμο στην επόμενη μέρα.