Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μηδενίστε το κοντέρ!

Μηδενίστε το κοντέρ!
Σάββατο, 7 Μαΐου 2011 - 04:13

Για ακόμα μία φορά ο κόσμος του Θρύλου πρέπει να κάνει το καθήκον του και να στείλει τα 3.000 SMS το τριήμερο για να στηρίξει τους αθλητές του πόλο. Είναι υποχρέωση και πρέπει να το κάνουμε όλοι.

Την προηγούμενη φορά που ο Ερασιτέχνης έθεσε έναν ανάλογο στόχο αυτός εκπληρώθηκε από την πρώτη μέρα κιόλας. Τότε ήταν 2 Απριλίου και ο Θρύλος έπαιζε με τον ΠΑΟ σε βόλεϊ και πόλο και φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά από το να νικήσει. Τότε λοιπόν σε ένδειξη αγάπης στον Θρύλο ο κόσμος ανάγκασε τον Ερασιτέχνη να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία έλεγε ότι εκτέθηκαν από τον κόσμο του Θρύλου.

Και δεν είχαν άδικο αφού ο λαός του Ολυμπιακού έστειλε περίπου 12.000 μηνύματα στο 54080 σε λίγες ώρες για την χαρά που μας έδωσαν οι παίκτες του Θρύλου. Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν σταλεί περίπου 34.000 SMS στο 54080.

To τριήμερο που διανύουμε ο κόσμος του Θρύλου πρέπει να φωνάξει και πάλι «ΠΑΡΩΝ» να δείξει για ακόμα μία φορά έμπρακτα την αγάπη του στον σύλλογο. Ένα απλό SMS στο 54080 δεν είναι τίποτα μπροστά στις χαρές που μας δίνουν όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού. Στείλτε λοιπόν όλοι μήνυμα στο 54080. Είναι ιερή υποχρέωση κάθε αληθινού ΓΑΥΡΟΥ.

Τα 3.000 SMS που έθεσε ως στόχο ο Ερασιτέχνης δεν έιναι τίποτα μπροστά στην δυναμική του Θρύλου. Ένα μήνυμα στο 54080 για τα παιδιά του πόλο που οδεύουν προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άνδρες και γυναίκες!

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Το 3ήμερο 7 έως 9 Μαΐου στέλνουμε, στο 54080, 3000 θρυλικά SMS στήριξης για τα 3 ντέρμπι των ομάδων μας πόλο ανδρών και γυναικών με τη Βουλιαγμένη, εκ των οποίων το πρώτο ξεκινά αύριο στις 3 το μεσημέρι. Είμαστε σίγουροι ότι τη Δευτέρα και με τη λήξη του 3ου τελικού αγώνα πόλο γυναικών, θα έχει μηδενίσει το κοντέρ με την αντίστροφη μέτρηση που θα αναρτηθεί στο www.redpeople.gr

Διαβάστε επίσης

SMS για τα κορίτσια!

SMS για τα κορίτσια!

Τα κορίτσια του πόλο έκαναν το καθήκον τους και νίκησαν την Βουλιαγμένη. Όλος ο κόσμος του Θρύλου πρέπει να πει ευχαριστώ με ένα SMS στο 54080.

Ρεκόρ «Ακρόπολις» η Δράκου

Ρεκόρ «Ακρόπολις» η Δράκου

Ξεχώρισε, τη δεύτερη μέρα του Γκραν Πρι κολύμβησης «Ακρόπολις», το 25.60 που έκανε η Νόρα Δράκου στα 50μ. ελεύθερο.

Εκλογές στις 16 Μαΐου

Εκλογές στις 16 Μαΐου

Στις 16 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, για την ανάδειξη νέου διοικητικού, που θα οδηγήσει τον Σύνδεσμο στην επόμενη μέρα.

Με 17 κολυμβητές

Με 17 κολυμβητές

Δυνατή εκπροσώπηση θα έχει ο Ολυμπιακός στο Γκραν Πρι κολύμβησης «Ακρόπολις», που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στο κολυμβητήριο του Αλίμου.