Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Ένα Σάββατο μας, όλη σας η ζωή! (photo)

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Ένα Σάββατο μας, όλη σας η ζωή! (photo)
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 11:30

Ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους κορυφαίους στον πλανήτη. Και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς! Κάτι που αποδείχθηκε για άλλη μία φορά το Σαββάτο που... έφυγε (26/10).

Άλλη μία φορά που ο Θρύλος έδειξε ότι είναι παντού και πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να μιλάει με πράξεις και όχι με απλά λόγια. Κάθε ημέρα αποδεικνύει ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Οι αντίπαλοί του είναι... μίλια πίσω και όταν θα μιλάνε για Ολυμπιακό θα πρέπει να σέβονται.

Οι χαρές που μας προσφέρει ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος, άπειρες. Άλλο ένα τριήμερο που όλοι προσκύνησαν τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς, για αυτούς, θα το κάνουν για πολλά χρόνια ακόμα, διότι το DNA του πρωταθλητή θα κυλάει για πάντα στις φλέβες των «ερυθρόλευκων».

Μία ημέρα μας στον Ερασιτέχνη, όλη σας η ζωή. Το λέμε και το εννοούμε. Όχι με απλά λόγια, αλλά με πράξεις. Για ακόμα μία φορά ο Θρύλος πανηγύρισε νίκες στα βασικά αθλήματα και όχι σε κάτι esports, ράγκμπι, κρίκετ, κέρλινγκ... Επίσης και προκρίσεις, όπως συνέβη στο χάντμπολ, όπου εξασφάλισε την πρόκριση παρά την ήττα.

Aναλυτικά:

Σάββατο (26/10)

P;olo Gynaik;vn| LEN CHAMPIONS LEAGUEQ : Άλιμος-Ολυμπιακός 1-2

Βόλεϊ Γυναικών | VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ολυμπιακός – Λαμία 3-0 σετ

X;antmpol| EHF EUROPEAN CUPQ Φάιβερς-Ολυμπιακός 35-29 (ΠΡΟΚΡΙΣΗ)

Μπάσκετ Γυναικών | Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ολυμπιακός-Πρωτέας Βούλας 92-67

:Βόλεϊ Ανδρών | VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ: Ολυμπιακός-Κηφισιά 3-0 σετ

Πόλο Ανδρών | Α1 Πόλο Ανδρών: ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ-Ολυμπιακός 7-30

Έξι ματς έδωσε ο Θρύλος, πέντε ματς κέρδισε και μία πρόκριση στον Ερασιτέχνη, χωρίς ποδόσφαιρο και μπάσκετ Ανδρών! Ας το καταλάβουν καλά ότι δεν μας βλέπουν καν...

Διαβάστε επίσης