Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Απόλυτη επιτυχία στο τουρνουά Teqball που διοργανώθηκε στον Πειραιά»

«Απόλυτη επιτυχία στο τουρνουά Teqball που διοργανώθηκε στον Πειραιά»
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - 15:14

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές Τουρνουά Teqball, το οποίο διοργάνωσε ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά. Το τουρνουά, ενταγμένο στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, συγκέντρωσε αθλητές από έξι ευρωπαϊκές χώρες και προσέφερε μοναδικό θέαμα, αναδεικνύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ολυμπιακού στην προώθηση του Teqball, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στις κορυφαίες θέσεις του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Λάτσιο, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο μονό και στο διπλό, ενώ στο μικτό διπλό η ομάδα της Hask κατέλαβε την πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός, ως διοργανωτής, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της διοργάνωσης, προσφέροντας άψογη φιλοξενία και ενισχύοντας τη δυναμική του Teqball μέσα από αυτή τη διεθνή διοργάνωση. Οι απονομές των επάθλων στους νικητές πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων των αθλητικών αρχών, του Δήμου Πειραιά και της οργανωτικής επιτροπής του Ολυμπιακού.

Το Διεθνές Τουρνουά Teqball, υπό τη διοργάνωση του Ολυμπιακού, ενίσχυσε τους δεσμούς συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων χωρών, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του συλλόγου για την προώθηση του αθλητισμού και των αξιών της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της ευγενούς άμιλλας. Μέσα από αυτή τη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός απέδειξε για ακόμη μία φορά τη δυνατότητά του να φιλοξενεί και να προωθεί διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προώθηση του Teqball στην Ευρώπη.

Η υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και το πρόγραμμα Erasmus+ συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του τουρνουά, θέτοντας τα θεμέλια για μελλοντικές πρωτοβουλίες και συνεργασίες του Ολυμπιακού στον τομέα του αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης