Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τους Χρήστου και Καραλή! (video)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τους Χρήστου και Καραλή! (video)
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 16:10

Ο Ολυμπιακός, ως ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης, είναι ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος του ελληνικού αθλητισμού στο εξωτερικό. Ο Θρύλος των γηπέδων πρωταγωνιστεί στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις και παράλληλα, διαφημίζει και την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο. Το ίδιο και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, με τις κορυφαίες διοργανώσεις και τα μεγάλα «ραντεβού» του αθλητισμού να έχουν «ερυθρόλευκο» χρώμα…

Όπως στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού, όπου το «άρωμα» του συλλόγου μας ήταν έντονο με 23 αθλητές και φυσικά υπήρχαν και οι μεγάλες επιτυχίες.

Πιο συγκεκριμένα τα 2 από τα μετάλλια που κατέκτησε η ελληνική αποστολή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη προέρχονται από «ερυθρόλευκα» χέρια.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε μια απίστευτη εμφάνιση στον τελικό του άλματος επί κοντώ και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 5.90 μέτρα. Ο Έλληνας αθλητής του Ολυμπιακού ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου και έφερε το 6ο μετάλλιο στην ελληνική αποστολή στο Παρίσι, σε μια ακόμη ανεπανάληπτη επιτυχία… ερυθρόλευκης απόχρωσης.

Ο Καραλής γίνεται ο δεύτερος αθλητής του Ολυμπιακού που κατακτάει μετάλλιο στο Παρίσι μετά τον Απόστολο Χρήστου που έφερε στη χώρα μας πριν λίγες μέρες το ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση (200 μέτρα ύπτιο).

Οι δύο αθλητές των Πειραιωτών έκαναν περήφανους όλους τους Έλληνες με τις τεράστιες επιτυχίες τους και για αυτό πριν από την έναρξη του ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, αμφότεροι βραβεύτηκαν για τα κατορθώματα τους, από Καρεμπέ και Κοβάσεβιτς και εισέπραξαν ένα θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης