Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο meeting του Sport Innovation Index

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο meeting του Sport Innovation Index
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - 20:01

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της EPSI (European Platform for Sports Innovation) που πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία 7-11 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο meeting του προγράμματος Sport Innovation Index της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω του Erasmus+. Το συγκεκριμένο project στοχεύει στη δημιουργία ενός εργαλείου για την αξιολόγηση του βαθμού καινοτομίας των αθλητικών οργανώσεων, έχοντας ως γενικό στόχο να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να βελτιώσουν τη διακυβέρνησή τους, να συγκρίνουν καινοτόμα αποτελέσματα έγκαιρα ή σε σύγκριση με άλλους οργανισμούς αλλά και να διαπρέψουν στην καινοτομία.
Κατά τη διάρκεια του meeting συζητήθηκε η μέχρι τώρα αξιολόγηση του έργου, έγινε επιβεβαίωση των χρονοδιαγραμμάτων και των προθεσμιών για την υλοποίηση των περαιτέρω έργων, ενώ αποφασίστηκε και η δημιουργία ενός οδηγού βήμα προς βήμα για την αποστολή προσκλήσεων προς ενδιαφερόμενους.
Επόμενη δια ζώσης συνάντηση όλων των εμπλεκομένων ορίστηκε την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου του 2025 στο Δουβλίνο.
Η συμμετοχή του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως το Erasmus+, είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με την πολυετή εμπειρία του στον αθλητισμό και τη διοίκηση, ο σύλλογος συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την καινοτομία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μέσα από αυτήν τη συμμετοχή, ο Ολυμπιακός όχι μόνο ανταλλάσσει βέλτιστες πρακτικές με κορυφαίους ευρωπαϊκούς φορείς, αλλά και ενισχύει τη θέση του ως πρωτοπόρος στην υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών και στην προώθηση της βιωσιμότητας στον αθλητισμό.

Διαβάστε επίσης

«Δύο στα δύο» ο Θρύλος, 4-1 την ΑΕΚ!

«Δύο στα δύο» ο Θρύλος, 4-1 την ΑΕΚ!

«Δύο στα δύο» και την Κυριακή, για τις ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού στα πρωταθλήματα της Α1.