Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Είναι 11 Οκτωβρίου και έχουμε σηκώσει ήδη 3 κούπες!

Είναι 11 Οκτωβρίου και έχουμε σηκώσει ήδη 3 κούπες!
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 15:00

Πάντοτε ο Ολυμπιακός και οι ΓΑΥΡΟΙ καμάρωναν για τα τμήματα του ερασιτέχνη και τα όσα έχουν καταφέρει. Αυτό γίνεται για ακόμα μία φορά, μετά την κατάκτηση και του Super Cup στο Πόλο Γυναικών, ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την ιστορική σεζόν 2024-2025 κατά την οποία συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, κατακτώντας τον τρίτο φετινό τίτλο του Συλλόγου στην φετινή σεζόν σε διάστημα λιγότερο από μήνα.

Η… καταμέτρηση των τίτλων ολόκληρης της «ερυθρόλευκης» οικογένειας άρχισε, με τους τίτλους να φτάνουν στον υπ' αριθμόν 317 όσον αφορά τα 5 κορυφαία ομαδικά αθλήματα..

11 Οκτωβρίου και έχουμε σηκώσει ήδη 3 κούπες! Χθες, το βράδυ, ο Θρύλος σήκωσε άλλη μία στο Πόλο Γυναικών, μετά το Μπάσκετ και το Χάντμπολ, σε διάστημα λιγότερο από μήνα.

Πάμε να τα θυμηθούμε πιο αναλυτικά, την αρχή την έκανε το ένδοξο τμήμα χάντμπολ κατέκτησε το Super Cup, με νίκη (32-25) επί του ΠΑΟΚ στον τελικό, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης. Στη συνέχεια, η ομάδα μπάσκετ Ανδρών «πάτησε» τον Παναθηναϊκό με 86-85, στο τελικό του Super Cup της Ρόδου και έστειλε μήνυμα κυριαρχίας, ενώ η τρίτη κούπα που «έπιασε» Λιμάνι ήρθε χθες, με την κατάκτηση του Super Cup του Πόλο Γυναικών με νίκη 13-8 επί του Εθνικού στο Παπαστράτειο.

Τα 100 χρόνια του μεγαλύτερου πολυαθλητικού Συλλόγου του πλανήτη θα είναι μαγικά και «χρυσά», γεμάτα κούπες σε όλα τα αθλήματα!

Οπότε, πάμε πάλι... 11 Οκτωβρίου και έχουμε σηκώσει ήδη 3 κούπες! Εντάξει είμαστε;

Διαβάστε επίσης