Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η συμπερίληψη στο προσκήνιο την δεύτερη μέρα του Dream Euro Cup

Η συμπερίληψη στο προσκήνιο την δεύτερη μέρα του Dream Euro Cup
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:41

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο τουρνουά Dream Euro Cup, που διεξάγεται στη Ρώμη της Ιταλίας, μέσα από τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Erasmus+, συνεχίστηκαν για τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα μας η οποία βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα με την πολύτιμη βοήθεια και αρωγή του Αστικού Μη Κερδοσκοπικού Συνεταιρισμού «ΕΔΡΑ», αλλά και από το gipedaki.gr, αντιμετώπισε την δεύτερη ημέρα την κατά γενική ομολογία δυνατότερη ομάδα του τουρνουά, την Γερμανία. Μπορεί να ήρθε η ήττα, όμως οι παίκτες της ομάδας μας, συλλέξαν μεγάλες εμπειρίες για την συμπερίληψη για τα άτομα με ψυχικές διαταραχές.

Παρόλα αυτά, με τη νίκη του στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμα στη δεύτερη θέση του ομίλου και έχει αυξημένες πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Θυμίζουμε ότι 12 χώρες της Ευρώπης λαμβάνουν μέρος στους αγώνες του Dream Euro Cup, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τον Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο τουρνουά πραγματοποιείται με στόχο την ένωση των ατόμων με ψυχικές διαταραχές, προωθώντας την κοινωνική ένταξή τους σε κάθε χώρα.

Το τουρνουά στηρίζεται και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος Erasmus+ και πραγματοποιείται αυτή την περίοδο λόγω και της ευρωπαϊκής εβδομάδας του Be Active.

Την Τετάρτη 25/9 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Εσθονία, στις 16.00 ώρα Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης