Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Άρχισε το μέτρημα και ο Μιχάλης Κουντούρης!

Άρχισε το μέτρημα και ο Μιχάλης Κουντούρης!
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:45

Πάντοτε ο Ολυμπιακός και οι ΓΑΥΡΟΙ καμάρωναν για τα τμήματα του ερασιτέχνη και τα όσα έχουν καταφέρει. Αυτό γίνεται για ακόμα μία φορά, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο χάντμπολ, σε μία σεζόν κατά την οποία το συγκεκριμένο τμήμα έφτασε σε ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η κατάκτηση του Super Cup αποτελεί τον τίτλο υπ' αριθμόν 202, όσον αφορά τα τμήματα που ανήκουν στον Ερασιτέχνη Θρύλο. Διότι αυτή η ομάδα είναι Θρύλος, με αυτά τα επιτεύγματα, που γιγαντώνουν το όραμα ανθρώπων, όπως ο «στυλοβάτης» των τμημάτων, Μιχάλης Κουντούρης, καθώς και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και με μεγάλη συνεισφορά στα τμήματα του Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ευρωπαϊκοί τελικοί, αμέτρητα πρωταθλήματα και κυριαρχία σε όλα τα τμήματα, εντός αλλά και εκτός συνόρων. Από τους 315 τίτλους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, οι 202 ανήκουν στα τμήματα Βόλεϊ, Πόλο και Χάντμπολ, καθώς και το Μπάσκετ Γυναικών. Αν αναλογιστεί κανείς και το ότι η ποδοσφαιρική ομάδα είναι η μόνη ελληνική με ευρωπαϊκό τίτλο, σε συνδυασμό με τις πολλές επιτυχίες του τμήματος Μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη, μιλάμε για ένα milestone μοναδικό.

Ο Μιχάλης Κουντούρης, λοιπόν, πρόσθεσε και εκείνος ένα ακόμη τρόπαιο στη συλλογή του, συνεχίζοντας να σηκώνει και εκείνος κούπες, ξεκινώντας ιδανικά την ιστορική σεζόν 2024-25 των 100 χρόνων και αξίζει να δούμε αναλυτικά τις κούπες που αναμένεται να σηκώσουν και να διεκδικήσουν τα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη, μετά το Super Cup στο χάντμπολ, απομένουν 17 από τους συνολικά 18 εγχώριους τίτλους και επίσης και στα 6 τμήματα του διεκδικεί με αξιώσεις συνολικά 6 Ευρωκούπες, όπως κάνει κάθε χρόνο.

Αναλυτικά oι τίτλοι που απομένουν μετά την κατάκτηση του Super Cup:

Πόλο Ανδρών (3): Πρωτάθλημα Ελλάδας, Κύπελλο Ελλάδας, LEN Champions League

Βόλεϊ Ανδρών: (5): Super Cup, Πρωτάθλημα Ελλάδας, Κύπελλο Ελλάδας, CEV Champions League, Λιγκ Καπ

Πόλο Γυναικών (4): Super Cup, Πρωτάθλημα Ελλάδας, Κύπελλο Ελλάδας, LEN Champions League

Βόλεϊ Γυναικών (4): Super Cup, Πρωτάθλημα Ελλάδας, Κύπελλο Ελλάδος, CEV Challenge Cup

Μπάσκετ Γυναικών (4): Super Cup, Πρωτάθλημα Ελλάδας, Κύπελλο Ελλάδας, Ευρωλίγκα Γυναίκων

Χάντμπολ (4): Κύπελλο Ελλάδας, Πρωτάθλημα Ελλάδας, EHF European Cup, Super Cup (Κατάκτηση)

*Με μαύρο οι εγχώριοι τίτλοι

*Με κόκκινο οι ευρωπαϊκοί τίτλοι

Διαβάστε επίσης