Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τα λόγια του Κουντούρη οδηγός για όλους!

Τα λόγια του Κουντούρη οδηγός για όλους!
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:24

Μόνο... μυστικό δεν είναι, ότι ο Ολυμπιακός είναι το «αφεντικό» σε όλα τα αθλήματα, στην Ελλάδα. Οι Πειραιώτες είναι... έτη φωτός μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες στη χώρα, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Με λίγα λόγια, έχουν... ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και δεν έχουν... αντίπαλο! Και αυτό, αποδεικνύεται συνεχώς και με κάθε τρόπο.

Κορυφαίοι σύλλογοι με εκατομμύρια φιλάθλους, προερχόμενοι από πανίσχυρες οικονομικά και πολιτικά χώρες συγκρίθηκαν ως προς τα επιτεύγματά τους σε όλη την ιστορία τους και η πρωτιά ανήκει στον Ολυμπιακό. Κάπως έτσι, η Ελλάδα που παραδοσιακά βρίσκεται ουραγός σε οποιαδήποτε σύγκριση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, αυτή τη φορά καμαρώνει μία πρωτιά, στον τομέα του αθλητισμού.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του Ελληνικού συλλόγου σημειώθηκαν στην εποχή Μαρινάκη-Κουντούρη, δηλαδή στα χρόνια των μνημονίων (2010-2018) και της πανδημίας (2020-2022), υπάρχουν στιγμές που τα λόγια φαντάζουν φτωχά για να περιγράψουν μία κατάσταση και το μεγαλείο και τον τρόπο ζωής του κορυφαίου πολυαθλητικού Συλλόγου.

Τα λόγια του Μιχάλη Κουντούρη στους παίκτες του χάντμπολ ενόψει του Super Cup είναι ο οδηγός για όλους, για όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού θα πρωταγωνιστήσουν και την νέα σεζόν!

«Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερη ομάδα και δεν υπάρχει για αυτόν η 2η θέση. Γιατί στον Ολυμπιακό η 2η θέση ισοδυναμεί με ήττα.

Πάντα θα ζητάμε νίκες και τίτλους και φέτος που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, θέλουμε το κάτι παραπάνω από εσάς.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και δεν το λέω για να μειώσω τις άλλες ομάδες», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια καρδιάς του Προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, τα οποία είναι ταυτισμένα με το DNA του Θρύλου!

Ένα από τα μεγάλα πρέπει αυτού του Συλλόγου είναι ΑΥΤΟ ακριβώς! Το ότι δεν τα παρατάει ποτέ και να κατακτάει κορυφές! Αυτό πιστώνονται όλοι όσοι ανήκουν στην οικογένεια από τον απλό κόσμο μέχρι τον Πρόεδρο!

Διαβάστε επίσης