Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η στήριξη του κόσμου δυναμώνει συνεχώς τον Ολυμπιακό!

Η στήριξη του κόσμου δυναμώνει συνεχώς τον Ολυμπιακό!
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 - 18:48

Ο Ολυμπιακός θα συμπληρώσει, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2024/25 έναν αιώνα ζωής και στοχεύει την κορυφή, σε όλα τα τμήματα! Ενδεικτικές για αυτό είναι οι κινήσεις του Ερασιτέχνη, για τον οποίο το καλοκαίρι είναι τουλάχιστον «καυτό».

Σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, σε όλα τα τμήματα, και μεγαλύτερο μέλημα η κατάκτηση ακόμα περισσότερων τίτλων. Υψηλά τα κίνητρα για τον Θρύλο, που είναι αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει παντού, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αποκορύφωμα οι τελευταίες μεταγραφές, σε πόλο και βόλεϊ Ανδρών.

Κώστας Κάκαρης και Γκέργκο Ζάλανκι, για αρχή. Το διπλό μεταγραφικό «μπαμ» από την Προ Ρέκο, με δύο παίκτες τεράστιας κλάσης θέτει ακόμα πιο ψηλά τον «πήχη» για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Κορυφαίοι αθλητές του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πόλο που έγιναν μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού (ο Κάκαρης για δεύτερη φορά) και θέλουν να δώσουν τα πάντα για αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο.

Όμως, δεν τελείωσαν εκεί οι «βόμβες». Το απόγευμα της Τρίτης (20/8) ήρθε και η προσθήκη του Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, η οποία «απογειώνει» το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ένας σπουδαίος διαγώνιος, με τεράστια καριέρα και πολύ μεγάλο παλμαρέ από ατομικούς και ομαδικούς τίτλους γίνεται κάτοικος Πειραιά. Και όχι μόνο αυτό, αφού έδειξε από την πρώτη στιγμή τη «δίψα» του να προσφέρει στην ομάδα, μέσα από τις δηλώσεις του.

Και για τις τρεις προαναφερθείσες περιπτώσεις, δόθηκε σκληρή «μάχη», προκειμένου να υπογράψουν οι συγκεκριμένοι παικταράδες. στον Θρύλο. Όμως, δεν βοήθησε μόνο αυτό. Πρέπει να αναφερθούμε, για ακόμα μία φορά, στην συγκινητική στήριξη του κόσμου στον Ολυμπιακό.

Καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» σε όλη την Ελλάδα αγόραζαν τις συλλεκτικές κάρτες μελών και φιλάθλων, ενισχύοντας την ομάδα, σε κάθε πόλη την οποία επισκέφθηκαν τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Πειραιωτών! Αυτό συνεχίζεται, όπως και το tour της ευρωκούπας του Conference League, αφού το τρόπαιο του Youth League βρίσκεται στην Βραζιλία για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Το νόημα, όμως, είναι ότι οι φίλαθλοι αποτελούν τη «ραχοκοκκαλιά» του Ολυμπιακού, δείχνοντας με κάθε τρόπο έμπρακτα την αγάπη τους! Ως αποτέλεσμα, ο Θρύλος αποκτά παίκτες παγκόσμιας κλάσης και είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει παντού, στον Ερασιτέχνη και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης