Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου: Η στήριξη του κόσμου, για τους κορυφαίους του κόσμου!

Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου: Η στήριξη του κόσμου, για τους κορυφαίους του κόσμου!
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 16:01

Από το πρώτο... δευτερόλεπτο της ένδοξης ιστορίας του, ο Ολυμπιακός έχει ως μεγαλύτερη δύναμή του τον κόσμο του. Εξάλλου, το λέει και ο ύμνος του Θρύλου: «Εχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, τον πύρινό σου κόσμο, που δεν λυγά ποτέ».

Ο «ερυθρόλευκος» κόσμος είναι πάντα δίπλα στη μεγάλη του αγάπη, την καψούρα του, όχι μόνο με την παρουσία του σε όλα τα γήπεδα όλων των αθλημάτων, αλλά και με την οικονομική του στήριξη. Μην ξεχνάμε, ότι οι φίλαθλοι των Πειραιωτών είναι η βάση, ο «αιμοδότης» του Ερασιτέχνη. Με την σπουδαία και αδιάκοπη οικονομική στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ, με την αγορά της Κάρτας Μέλους, όλα αυτά τα χρόνια, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει μετατραπεί στον κορυφαίο του κόσμου ή αλλιώς, σε «εργοστάσιο» τίτλων!

Πέρα από την τεράστια βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σταθερή διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη, ο Ερασιτέχνης Θρύλος μεγαλουργεί, «σαρώνει» τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, χάρη στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Μάλιστα, ο κόσμος του Θρύλου στηρίζει και φέτος την μεγάλη προσπάθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που ενισχύει όλα τα τμήματα του με παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς, με στόχο να τα σαρώσει όλα στα 100 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του. Μετά την «βόμβα» με τον Κώστα Κάκκαρη, ήρθε το μεσημέρι (15/8) ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η απόλυτη κίνηση που τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού πόλο, με την απόκτηση του κορυφαίου πολίστα, Γκέγκο Ζάλανκι. Με αυτή την κίνηση, το τμήμα πόλο των Ανδρών απογειώνεται και φουλάρει για το Champions League.

Γι’αυτό τον λόγο, εμείς καθήκον μας είναι σταθούμε δίπλα στην σπουδαία προσπάθεια του Ερασιτέχνη Θρύλου, για νέες κορυφές και κούπες, έχοντας τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη.

Με δύο απλά πράγματα, ο Θρύλος θα γιγαντώνεται όλο και περισσότερο. ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ και ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΟΙ!

Διαβάστε επίσης

Ο γυμναστής του Απόστολου Χρήστου για τη «μάχη» που έδωσε ο αθλητής του μέχρι την κατάκτηση του μεταλλίου στο Παρίσι (photos)

Ο γυμναστής του Απόστολου Χρήστου για τη «μάχη» που έδωσε ο αθλητής του μέχρι την κατάκτηση του μεταλλίου στο Παρίσι (photos)

Όσα ανέφερε ο Δημήτρης Κουλούρης για την προσπάθεια που έκανε ο κολυμβητής του Ολυμπιακού προκειμένου να φτάσει στην επιτυχία των πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων.