Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάρπαστες και στην Χαλκίδα οι Κάρτες Μέλους και Φιλάθλου!

Ανάρπαστες και στην Χαλκίδα οι Κάρτες Μέλους και Φιλάθλου!
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 22:40

Η ατμόσφαιρα στην Χαλκίδα ήταν η ιδανική για την άφιξη και την υποδοχή των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έβγαλαν φωτογραφίες, τραγούδησαν, έκαναν τη νύχτα μέρα και είδαν τις κούπες του Conference, αλλά και του Youth League. Δεν προκάλεσαν όμως μόνο αυτά το «χαμό» που έγινε.

Η στήριξη προς τον Θρύλο δε σταματά λεπτό και αυτό απέδειξαν και οι φίλοι του στα Χαλκίδα. Ειδικότερα, ανάρπαστες έγιναν οι Κάρτες Μέλους, αλλά και οι Κάρτες Φιλάθλου, με πλήθος κόσμου να συρρέει, προκειμένου να τις αποκτήσει. Μάλιστα, τυπώθηκαν όλες εκείνη τη στιγμή, με το ονοματεπώνυμο του εκάστοτε φιλάθλου που τις έκανε «δικές» του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Κοκκίνισε και η Χαλκίδα με τη θρυλική περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού! Παρά το γεγονός πως ήταν καθημερινή, Δευτέρα, χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στην παραλία στο στρογγυλό της Χαλκίδας, είδε από κοντά τις ευρωπαϊκές κούπες και έβγαλε τις αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ πετάχτηκαν και αρκετά βεγγαλικά στον ουρανό δίνοντας ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση! Παράλληλα ο κόσμος συνέχισε την έμπρακτη στήριξή του και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό βγάζοντας κάρτα φιλάθλου και μέλους για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Διαβάστε επίσης