Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανίσχυρες οι ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, θα πρωταγωνιστήσουν παντού, όπως πάντα!

Πανίσχυρες οι ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, θα πρωταγωνιστήσουν παντού, όπως πάντα!
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 12:07

Η σεζόν 2023-24 έκλεισε για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και ήταν, αναμφίβολα, μια ακόμη χρονιά με πολλές επιτυχίες. Τα τμήματα του Θρύλου, στα βασικά ομαδικά αθλήματα, κατέκτησαν τα πέντε από τα έξι πρωταθλήματα σε βόλεϊ Ανδρών, πόλο Ανδρών και Γυναικών, μπάσκετ Γυναικών και χάντμπολ, καταγράφοντας μόλις μια απώλεια, αυτή στο βόλεϊ Γυναικών (που ήρθε οριακά και κρίθηκε στο τάι μπρεικ). Κατέκτησαν τα τρία από τα έξι Κύπελλα Ελλάδας σε βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών και πόλο Ανδρών, συν το Super Cup του χάντμπολ Ανδρών. Η συντριπτική πλειοψηφία των εγχώριων τίτλων που διεκδικήθηκαν κατέληξαν, δηλαδή, στη μεγαλύτερη τροπαιοθήκη της χώρας (και της Ευρώπης), ενώ με αξιώσεις διεκδικήθηκαν και οι ευρωπαϊκοί τίτλοι.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους τη σεζόν 2024-25. Μια χρονιά, που θα έχει την... ειδοποιό διαφορά της ιστορικότητας που την συνοδεύει, αφού θα είναι η σεζόν κατά την οποία θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Κάποιοι βιάστηκαν να φέρουν την... καταστροφή, επειδή ορισμένες αθλήτριες αποχώρησαν από την ομάδα πόλο Γυναικών. Χωρίς να γνωρίζουν τη συνολική εικόνα του «ερυθρόλευκου» συνδυασμού. Παραγνωρίζοντας τη δυναμική που έχει ο σύλλογος. Βλέπετε, στην εποχή του internet, των fake news και των τρολ, είναι εύκολο να διαμορφωθεί μια εικόνα που απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Ο Ερασιτέχνης έχει ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνει και να παρουσιάζει τα κομμάτια από τα «ερυθρόλευκα» παζλ που θα συνθέσουν το μωσαϊκό των ομάδων του τη νέα σεζόν. Και αυτό που μπορούμε να καταγράψουμε ως δεδομένο, τόσο με τις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει γνωστές όσο και από εκείνες που έχουν ολοκληρωθεί και σύντομα θα ανακοινωθούν, είναι ότι και τη νέα σεζόν, όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη θα είναι πανίσχυρα για να διεκδικήσουν όλους τους εγχώριους τίτλους αλλά και τις κορυφές της Ευρώπης.

Υπήρχε περίπτωση η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, να άφηνε στο... έλεος τους τα τμήματα που έχουν φέρει τόσες επιτυχίες, τη σεζόν μάλιστα που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου;

Του συλλόγου που ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά όντας στην κορυφή της λίστας, με τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους, μαζί με 314 (μαζί με την Μπαρτσελόνα);

Η απάντηση είναι... προφανής.

Για αυτό και όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού θα πρωταγωνιστήσουν και την νέα σεζόν!

Θα κάνουν, δηλαδή, αυτό που κάνουν κατά κανόνα όλα αυτά τα χρόνια, στα οποία ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει γιγαντώσει το μύθο του!

Διαβάστε επίσης