Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κουντούρης για το κολυμβητήριο: «Είναι ένα όνειρο όλης της Ολυμπιακής οικογένειας»

Κουντούρης για το κολυμβητήριο: «Είναι ένα όνειρο όλης της Ολυμπιακής οικογένειας»
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 15:23

Κατατέθηκε σήμερα, Παρασκευή (28/6), στην αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του ΣΕΦ, η σχετική προμελέτη για την κατασκευή του Κ.ΥΔ.Α.Π. (Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού). Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα και τους όρους της σύμβασης και του διαγωνισμού, εκτός από την προμελέτη κατασκευής του Κ.ΥΔ.Α.Π., κατέθεσε και τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.), τη μελέτη διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου και τη μελέτη συνοδών τεχνικών και συγκοινωνιακών έργων.

Μάλιστα, με αφορμή το γεγονός, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, πραγματοποίησε δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έγινε ένα ακόμα βήμα προς το όνειρο όλης της Ολυμπιακής οικογένειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα κάναμε ένα ακόμα βήμα για την δημιουργία του υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου. Δουλέψαμε πολύ, εδώ και πολύ καιρό, κάναμε μεγάλο αγώνα και συνεχίζουμε. Σήμερα καταθέσαμε τις μελέτες και τα σχέδια για ένα αθλητικό κόσμημα για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, για ένα έργο πνοής για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή. Προχωράμε, βήμα-βήμα, προς την επίτευξη αυτού του μεγάλου και καθόλου εύκολου στόχου. Είναι ένα όνειρο όλης της Ολυμπιακής οικογένειας, όλων των φιλάθλων μας και των αθλητών του υγρού στίβου».

Διαβάστε επίσης