Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός κρατάει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός κρατάει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη!
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024 - 21:46

Είναι από τις βραδιές που νιώθει κανείς περήφανος για πολλούς λόγους για τον Ολυμπιακό. Όχι μονάχα γιατί γουστάρει αυτή την ομάδα. Αλλά γιατί με αυτά που πέτυχε το βράδυ της Μ. Παρασκευής, ο Θρύλος έγραψε ξανά ιστορία, πήρε την πρόκριση στο Final-4 του Len Champions League Ανδρών και διεκδικεί ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Αυτό λέει πολλά, αλλά κυρίως δείχνει το σωστό δρόμο για την επιτυχία. Πώς πρέπει να πορεύεται ένας σύλλογος σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ένας σύλλογος με ηγέτη και αιμοδότη τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένας σύλλογος που έχει τον Μιχάλη Κουντούρη να τον κουμαντάρει. Ένας σύλλογος που έχει τον κόσμο πάντα δίπλα του, σε όλα τα επίπεδα. Όχι μονάχα σε ψυχολογικό επίπεδο, με τη στήριξη που παρέχει στις ομάδες, αλλά και οικονομικό. Με την Κάρτα Μέλους, με την Κάρτα Φιλάθλου.

Σε μια Ελλάδα που δεν λειτουργεί σωστά, υπάρχει ένας σύλλογος παράδειγμα προς μίμηση, ένας σύλλογος με υποδειγματική λειτουργία. Ένας σύλλογος, εν προκειμένω ο Ολυμπιακός, που κρατά ψηλά στη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη. Ένας σύλλογος που δεν εκπροσωπεί απλά επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικό, αλλά που την δοξάζει ανά πάσα στιγμή.

Είναι ο πιο επιτυχημένος πολυαθλητικός στον κόσμο, με απίστευτες -και... αμέτρητες- διακρίσεις σε όλα τα σπορ. Το μεγαλείο του Θρύλου δεν έχει τελειωμό και αδιαμφισβήτητα, «πονάει» τους... απέναντι. Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια «σαρώνει» τα πάντα, σε όλα τα αθλήματα.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή στη σεζόν 2023-24, οι Πειραιώτες διεκδίκησαν και διεκδικούν έξι ευρωπαϊκούς τίτλους, σε ποδόσφαιρο Ανδρών και Νέων, μπάσκετ Ανδρών, χάντμπολ Ανδρών, πόλο Ανδρών και Γυναικών!

Ποδόσφαιρο Ανδρών: Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται στη φάση των «4» του Conference League.

Ποδόσφαιρο Νέων: Τα «λιοντάρια» του Ολυμπιακού κατέκτησαν το UEFA Youth League.

Μπάσκετ Ανδρών: Η ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα συμμετέχει στα playoffs της Euroleague, με στόχο την πρόκριση σε ένα ακόμα Final-4.

Χάντμπολ Ανδρών: Ο Θρύλος βρίσκεται στους τελικούς του EHF European Cup.

Πόλο Γυναικών: Οι «ερυθρόλευκες» κοριτσάρες δεν τα κατάφεραν στον τελικό του Len Champions League.

Πόλο Ανδρών: Οι Πειραιώτες πήραν την πρόκριση στο Final-4 του Champions League και διεκδικούν Ευρωπαϊκό.

Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ...

Διαβάστε επίσης