Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πρώτη θέση και καλύτερη φετινή επίδοση στο μήκος από τον Μίλτο Τεντόγλου (video)

Πρώτη θέση και καλύτερη φετινή επίδοση στο μήκος από τον Μίλτο Τεντόγλου (video)
Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 - 17:15

Σε έναν ακόμη αγώνα ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν εξαιρετικός νικώντας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο μήκος με άλμα στα 8.34. Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του ΟPΕΝ στο Βερολίνο, καθώς έχασε από την Βέκιτς.

Πρώτος πάντα και παντού ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στην κορυφή και των Ευρωπαϊκών Αγώνων της Πολωνίας.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης με άλμα στα 8,34μ. Πήρε την πρώτη θέση στο μήκος με την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη.

Σπουδαία εμφάνιση κι από τον Μιχάλη Αναστασάκη που τερμάτισε τρίτος στη σφυροβολία, ενώ χθες τη δεύτερη θέση πήρε ο Εμμανούηλ Καραλής στο επί κοντώ και την τρίτη στο τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης. Πέμπτη στο επι κοντώ η Στεφανίδη, ενώ στην προσπάθεια παραμονής στη μεγάλη κατηγορία σημαντικούς βαθμούς προσέφεραν στην Ελλάδα οι Πεσιρίδου, Δουβαλίδης και Δεσπολλάρη.

Στους ευρωπαϊκούς αγώνες της Πολωνίας το χαλκινο μετάλλιο στο ταε κβον ντο κατέκτησε στην κατηγορία των 54 κιλών ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος, ενώ 3 μετάλλια, δύο ασημένια και ένα χάλκινο είχαμε από τα αδέλφια Ξένου, Διονύση, Στέφανο και Τζωρτζίνα στο καράτε.

Στο τένις, η Μαρία Σάκκαρη έφτασε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Βερολίνο, νικώντας το πρωί την Βοντρούσοβα, αλλά η κόπωση δυο αγώνων μέσα σε λίγες ώρες τη λύγισε. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε με 2-0 σετ 4-6 και 6-7 από την Ντόνα Βέκιτς και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον πρώτο της φετινό τελικό.

Πηγή: Μegatv.com

Διαβάστε επίσης