Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Hμέρα γεμάτη Ολυμπιακό!

Hμέρα γεμάτη Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 - 00:15

Τι υπέροχο να είσαι Ολυμπιακός. Τι πιο ωραίο από το να είσαι φίλος αυτής της ιστορικής και ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ομάδας και τι πιο υπέροχο που τη σημερινή ημέρα (5/4) έχουμε να θαυμάσουμε τον ΘΡΥΛΟ παντού!

Η αρχή γίνεται στο βόλεϊ Ανδρών. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν τον Μίλωνα, στις 17:00, στον 3ο ημιτελικό των πλέι οφ της Volley League και θέλουν να πάρουν τη νίκη για να προκριθούν στους τελικούς.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, για την Handball Premier, στις 17:30. Oι πρωταθλητές Ελλάδας δίνουν τον δεύτερο ημιτελικό στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την πρόκριση στους τελικούς τoυ πρωταθλήματος. Ο Θρύλος προηγείται με 1-0 στη σειρά και χρειάζεται το «διπλό» στην έδρα των «ασπρόμαυρων», ώστε να κάνει το «δύο στα δύο», εξασφαλίζοντας θέση για τους τελικούς του πρωταθλήματος, για άλλη μια σεζόν.

Στις 18:30 ο Ολυμπιακός Β' υποδέχεται στον Ρέντη τον Απόλλωνα Σμύρνης για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της BETSSON Superleague. Aκόμη, στις 19:00 αγωνίζεται η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν στη «μάχη» του Champions League, καθώς φιλοξενούν το Ανόβερο στο Παπαστράτειο, για την 11η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Τέλος, στις 21:00, η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με μοναδικό στόχο τη νίκη επί των «ασπρόμαυρων».

Επιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης