Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (29/01, 17:00) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο για τον ημιτελικό της Α1 Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών, λόγω κορονοϊού.
Τώρα, αναμένουμε τον εκ νέου ορισμό της αναμέτρησης για να δούμε πότε θα διεκδικήσουν οι «ερυθρόλευκοι» την πρόκριση στον τελικό της Α1 Ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-ΑΣ Πέρα.
Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και στους Άνδρες στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση, μετά τη σημερινή κατάκτηση της ομάδας Γυναικών του Θρύλου, μετά την επικράτηση με 3-0 επί του Παναθηναϊκού.
Στο ντέρμπι μεταξύ Θρύλου και ΠΑΟ, που κρίνει τον τίτλο, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην εμφανίσουν καμία από τις ξένες παίκτριες, τις οποίες… διαφήμιζαν!
Νίκησε 3-0 στο ντέρμπι τίτλου τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα! Σε όλα τα αθλήματα ο Ολυμπιακός κυνηγάει και παίρνει κορυφές!