Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Είδαμε το μεγαλείο του κόσμου μας!»

«Είδαμε το μεγαλείο του κόσμου μας!»
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 - 17:45

Ως μια μεγάλη οικογένεια χαρακτήρισε τον Θρύλο ο Γιώργος Ζαραβίνας σε δηλώσεις του. Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή ήταν καλεσμένος στη «Μεγάλη μου Αγάπη» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Πάτρα.

Αρχικά, ο Ζαραβίνας δήλωσε στην επίσημη ραδιοφωνική εκπομπή του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Τα παιδιά προσπαθούν από την αρχή της χρονιάς και οι τίτλοι είναι αυτό που τους τρέφει. Αυτό φάνηκε στα πρόσωπα τους και στα συναισθήματα τους μετά τον αγώνα. Ήμασταν όλοι πολλοί χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο».

Για το πως εμψυχώνει τους παίκτες του, είπε: «Πολλές φορές οι προπονητές σκεφτόμαστε πως θα… ντοπάρουμε τους παίκτες μας! Εδώ έχουμε να κάνουμε με έμπειρους αθλητές και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Ξέρουν την κρισιμότητα του αγώνα και διαχειρίζονται μόνοι τους το πριν και το μετά των μεγάλων αγώνων».

Για την παρουσία της ομάδας, τόνισε: «Περίμενα, ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι αλλά δεν περιμέναμε αυτή τη διαφορά. Εμείς θέλουμε σε κάθε αγώνα να τα αναλύουμε όλα και αυτό είναι που σε βελτιώνει. Βλέπουμε πάντα τα λάθη μας ακόμα και στα εύκολα παιχνίδια. Μόνο έτσι θα εξελιχθούμε. Θέλουμε πάντα να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και κοιτάμε να βελτιώνουμε και τις πιο μικρές λεπτομέρειες! Αφήνουμε πίσω μας αυτό τον τελικό και συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και υπάρχουν έδρες που αν δεν είσαι σοβαρός θα έχεις απώλειες! Εμείς δεν έχουμε απώλειες και αυτό είναι προϊόν δουλειάς, εμείς το κάνουμε να φαίνεται εύκολο. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε έναν ακόμα τίτλο μπροστά στον κόσμο μας. Είδαμε το μεγαλείο του κόσμου πέρυσι και θέλουμε να το ξαναζήσουμε».

Για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, γενικότερα, ανέφερε: «Στον Ολυμπιακό, όλα τα τμήματα είναι μια μεγάλη οικογένεια. Βλέπεις, τα παιδιά του πόλο και του βόλεϊ να έρχονται να βλέπουν χάντμπολ και εμείς αντίστοιχα πηγαίνουμε παντού όταν έχουμε κενό».

Διαβάστε επίσης