Η εθνική ομάδα τένις γυναικών, αναχώρησε την Τρίτη (05/02) για το Μπαθ της Αγγλίας όπου θα διεκδικήσει την είσοδό της στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Γκρουπ 3.
Η Μαρία Σάκκαρη συμπεριλαμβάνεται φυσικά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και μαζί με τις Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Δέσποινα Παπαμιχαήλ αλλά και την 17χρονη Άννα Αρκαδιανού η οποία μάλιστα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο θεσμό του Φεντ Καπ.
Πρόκειται φυσικά για μια πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία και τη Σλοβενία. Η πρώτη ομάδα του ομίλου θα αναμετρηθεί με την πρώτη του άλλου ομίλου (Σερβία, Κροατία, Τουρκία, Γεωργία), για το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ.