Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Με 31 αθλητές στο Baby Cup

Με 31 αθλητές στο Baby Cup
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 - 21:24

Στο τουρνουά Baby Cup, θα λάβει μέρος, η ακαδημία Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου. Στους αγώνες, που διοργανώνει ο σύλλογος Αίαντας και θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αγ. Δημητρίου (Κρόνος), στον Αγ. Βασίλειο.

Ο Θρύλος θα λάβει μέρος με 31 παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 7 το απόγευμα.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους Δημήτρη Αρμουτόγλου, Δημήτρη Βρανάκη, Πέτρο Μώραλη, Σοφία Ζυγούρη-Χλέμπου, Μαριτίνα Πετρίδη, Χρήστο Τσεμπισσέφ, Φωτεινή Ιμπραχήμ, Γιώργο Λιόλιο, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, Στελλίνα Παναγιωτοπούλου, Χαράλαμπο Καλυβέζα, Κέλλυ Κούκα, Μελίτα Σεγρεδάκη, Γεωργία Λιβανίου, Δημήτρη Γραβάνη, Μάξιμο Γεροντή, Μαρία Λιακάκου, Νίκο Λιακάκο, Ηλία Τρίμη, Ειρήνη Τρίμη, Παρασκευή Μουντζαλιά, Βασιλική Λαουδέρκη, Ειρήνη Νικήτη, Βέρα Παρφόνοβα, Νάντια Παρφόνοβα, Αγγελίνα Νικολούδη, Σωτήρης Γαλανός, Νίκος Ζωγράφος, Ιωάννα Ντεμίρη, Δήμος Ντεμίρης και Κατερίνα Τσάνου.

Διαβάστε επίσης

Νέες επιτυχίες για τον Ολυμπιακό

Νέες επιτυχίες για τον Ολυμπιακό

Πολύ καλή παρουσία από τους αθλητές του τμήματος Κανόε Καγιάκ στο 4ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων και στο 3ο πρωτάθλημα μεσαίων αποστάσεων 5000μ στο SUP, που διεξήχθη στα Χανιά.

«Χρόνια πολλά Πρόεδρε!» (pics)

«Χρόνια πολλά Πρόεδρε!» (pics)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός καθώς και η Θύρα 7 ευχήθηκαν μέσω των social media στον Μιχάλη Κουντούρη για την ονομαστική του εορτή.

Χρόνια πολλά πρόεδρε

Χρόνια πολλά πρόεδρε

Η οικογένεια του gavros.gr εύχεται στον Μιχάλη Κουντούρη για την ονομαστική του εορτή. Να διατηρήσει για πάντα τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στην κορυφή, σε Ελλάδα και Ευρώπη.