Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αφιερωμένο στον πρόεδρο μας, ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Αφιερωμένο στον πρόεδρο μας, ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη»
Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018 - 21:33

Τρεμπλ και από το τμήμα Κολύμβησης του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος συνεχίζει να γράφει ιστορία και να σαρώνει στις κατακτήσεις τίτλων. Την Κυριακή η τροπαιοθήκη του μεγάλωσε κατά τρεις τίτλους. Πρωτάθλημα Κολύμβησης στους Άνδρες, Πρωτάθλημα Κολύμβησης στις Γυναίκες και Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Γενική Βαθμολογία. Μια ακόμα «χρυσή» σελίδα για τον σύλλογο που κατέκτησε το 23ο σερί πρωτάθλημα και 59ο στην ιστορία του.

Με τον Νίκο Γέμελο να αφιερώνει τους φετινούς τίτλους στον Μιχάλη Κουντούρη και να μνημονεύει τη συνδρομή του Βαγγέλη Μαρινάκη για να προπονείται η «ερυθρόλευκη» ομάδα Κολύμβησης στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, υπογράμμισε: «Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, μας ζήτησε να κάνουμε αυτό το τρεμπλ. Να κατακτήσουμε τον τίτλο στους Άνδρες, στις Γυναίκες και φυσικά στη Γενική Βαθμολογία. Το καταφέραμε και αυτό το επίτευγμα είναι αφιερωμένο στον πρόεδρο μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, γιατί συνεχίζουμε την παράδοση. Ήδη έχει τεθεί ο στόχος για το επόμενο πρωτάθλημα. Το 60ό θα είναι ακόμα πιο σημαδιακό».

Με τον Νίκο Γέμελο να τονίζει επίσης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και συγκεκριμένα τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που με την συνδρομή του, η ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού μπορεί να προπονείται στο υψηλότερο επίπεδο και να πετυχαίνουν τις επιδόσεις που έχουν. Ο μεγαλύτερος στόχος μας δεν είναι απλά το 60ό Πρωτάθλημα, αλλά να έχουν και διακρίσεις στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες, με συμμετοχή σε τελικούς αλλά και μετάλλια, γιατί ουσιαστικά η Εθνική μας ομάδα απαρτίζεται από τους αθλητές του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Τα τρόπαια είναι αμέτρητα!

Τα τρόπαια είναι αμέτρητα!

Άλλα τρία πρωταθλήματα, στην Κολύμβηση, κατέκτησε την Κυριακή ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κι έφτασε τους 21 τίτλους φέτος.