Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μια ακόμα «ερυθρόλευκη» πρωτιά... (pics)

Μια ακόμα «ερυθρόλευκη» πρωτιά... (pics)
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 - 00:56

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της ομάδας Στίβου του Ολυμπιακού στην α’ φάση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και πιο συγκεκριμένα στον 5ο όμιλο που διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά. Ο Θρύλος πρώτευσε με 217 βαθμούς, 52 περισσότερους από τον δεύτερο Πανιώνιο που είχε 165!

Με πολλούς «ερυθρόλευκους» αθλητές να παίρνουν την πρώτη θέση. Ο Χαράλαμπος Λυρής στα 110 μέτρα με εμπόδια, ο Παναγιώτης Τριβυζάς στα 100 μέτρα (σ.σ.: όπου ο Νίκος Ιωακειμίδης ήταν δεύτερος και ο Στέργιος Κουτσούκης τέταρτος), ο Γεράσιμος Θεοδώρου στη Σφαιροβολία (σ.σ.; με τον Παναγιώτη Ανυφαντή τρίτο και τον Γιώργο Ήλτσιο τέταρτο).

Επίσης, ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν (σ.σ.: ο Νίκος Τσιώκος ήταν δεύτερος), ο Πέτρος Κυριακίδης στα 400 μέτρα (σ.σ.: με τους Ιερόθεο Δρίτσα και Αντώνη Αλεξανδρίδη να συμπληρώνουν την τριάδα του βάθρου), ενώ πρώτη ήταν και η ομάδα 4Χ100 με τους Στέργιο Κουτσούκη, Φλώριαν Στεφάν, Παναγιώτη Τριβυζά και Νίκο Ιωακειμίδη. Ακόμα, ο Γεράσιμος Θεοδώρου ήταν δεύτερος στη δισκοβολία.

Με την επικεφαλής προπονήτρια του Ολυμπιακού, Στέλλα Νικολαΐδου να αφιερώνει αυτό τον τίτλο στον Τάκη Βεντίκο, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης

Νέο ρεκόρ για τη Σάκκαρη

Νέο ρεκόρ για τη Σάκκαρη

Στο Νο42 της παγκόσμιας κατάταξης η Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία ξεπέρασε τη μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου.

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη

Η 22χρονη τενίστρια ηττήθηκε στον ημιτελική από την Σλοβένα, Πολόνα Χέρτζογκ και έτσι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στο Όπεν της Κωνσταντινούπολης.