Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Σκόρπισε» την Κράσνονταρ στο Ναό! (video)

«Σκόρπισε» την Κράσνονταρ στο Ναό! (video)
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 - 09:15

Κάθε ημερομηνία του έτους, ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει τεράστιες νίκες! Όπως και σαν σήμερα, το 2019. Σαν σήμερα, λοιπόν, 5 χρόνια πριν, οι Πειραιώτες επικράτησαν με 4-0 της Κράσνοντας, για τα play-offs του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί και με τη βοήθεια του κόσμου τους, έφτασαν στη νίκη και ουσιαστικά … καθάρισε από το πρώτο παιχνίδι την επιστροφή του στου χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Αμυντικά οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν και πάλι άψογα με τους Σεμέδο, Μεριά να καταπίνουν τους αντιπάλους και τον Γκερέρο να χτυπά στο 30'. Αν και όπως πάντα μπήκαν με ορμή στο γήπεδο, από το 15' και μετά η Κράσνονταρ φανηκε να ισορροπεί αλλά να μην βρίσκει τρόπο να απειλήσει ώσπου μίλησε ο Ισπανός. Αφού δέχθηκε την πάσα του Μασούρα γύρισε και με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Μαρτίνς περνούσε στα τελευταία λεπτά του ματς τον Ραντζέλοβιτς κι ο νεαρός Σέρβος έβαλε φωτιά στο Καραϊσκάκη. Στο 78' έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας, σούταρε κι αφού κόντραρε σε αμυντικό κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Το Καραϊσκάκη ξεσηκώθηκε, αλλά ο μικρός δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 85' με ξερό συρτό σουτ έστειλε αδιάβαστο τον Σαφάνοφ για το 3-0.

Νέοι πανηγυρισμοί στις κερκίδες, ωστόσο το πάρτι ολοκληρώθηκε στο 89' όταν ο Γκερέρο πέρασε τη μπάλα στον Ποντένσε κι ο Πορτογάλος αυτή τη φορά με άπιαστο πλασέ έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ,

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (86′ Καμαρά), Ποντένσε (90+2′), Γ. Μασούρας (76′ Ραντζέλοβιτς ), Γκερέρο.

Κράσνονταρ: (Σεργκέι Ματβέεβ): Σαφόνοφ, Ραμίρες, Φιόλουσον, Σπάιτς, Πετρόφ, Καμπόλοφ, Καμπελά (25′ λ.τρ. Όλσον ), Βιλένα, Ναμλί (58′ Σουλεϊμάνοφ), Βάντερσον, Μπεργκ (69′ Ιγκνατίεφ).

Διαβάστε επίσης