Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πέρασαν 28 χρόνια δίχως τον μεγάλο Αττίλιο! (videos)

Πέρασαν 28 χρόνια δίχως τον μεγάλο Αττίλιο! (videos)
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 09:41

Ο Αττίλιο δεν είναι πια εδώ… Αλλά η μελωδία του θα παίζει για πάντα… Για πάντα θα ακούγεται η τρομπέτα του, μέσα στον Ναό. Μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον πλανήτη. Όπου υπάρχουν Ολυμπιακοί… Ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε αφιερώσει τη ζωή του στον Ολυμπιακό, ο οποίος έδινε τον παλμό στην εξέδρα και ζωντάνευε πάντα το Καραϊσκάκη με τη γνωστή του, όσο και αγαπημένη μελωδία, ήταν ο φίλος του Ολυμπιακού, Βασίλης Δουρίδας. Ο γνωστός Αττίλιο!

Το προσωνύμιο «Αττίλιο» το πήρε μία ημέρα, στο γήπεδο, όταν προσπαθώντας να μπει στο Καραϊσκάκη, έχοντας αργήσει, έσπρωχνε τους πάντες στο διάβα του. «Σιγά ρε Βασίλη, ποιος είσαι; Ο Αττίλιο (σ.σ γνωστός παλαιστής της εποχής);», του είπε ένας άλλος φίλαθλος. Και το προσωνύμιο έμεινε… παντοτινά.

Πάνε κιόλας 27 χρόνια, από τότε που ο Αττίλιο «έφυγε» από κοντά μας… Στις 11 Νοεμβρίου του 1994 ήταν… Αλλά άφησε κληρονομιά… Άφησε αναμνήσεις, χαμόγελα, χαρά, πόρωση για την ομάδα μας… Άφησε αγάπη για τον Ολυμπιακό παντοτινή, πίσω του…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

6άρα στον Παναθηναϊκό!

6άρα στον Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1932, πανηγύρισε μία από τις πιο μεγάλες νίκες του επί του Παναθηναϊκού...