Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Πρώτα ο Νταβίντ και μετά ο Ρόι (vids)

Πρώτα ο Νταβίντ και μετά ο Ρόι (vids)
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 09:42

Σαν σήμερα το 2012, για τη φάση των «32» του Europa League, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στη Μόσχα και όχι στο Καζάν, τη Ρούμπιν. Η παγωνιά που επικρατούσε στο Καζάν εμπόδισε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης να γίνει εκεί, αλλά μην νομίζει κανείς πως στη Μόσχα τα πράγματα ήταν καλύτερα. Απλά ήταν, λίγο καλύτερα από άποψη θερμοκρασίας.

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι λοιπόν που έγινε από δύο μεγάλους αντιπάλους, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει με 1-0 χάρη σε γκολ του Φουστέρ στο 71'. Επεισοδιακή φάση, αλλά ο πιστός στρατιώτης κατάφερε να βάλει την ομάδα μπροστά.

Λίγο μετά, όμως, ο Μέγιερι ανέτρεψε παίκτη, ήταν τελευταίος και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Τη θέση του πήρε ο Κάρολ που απέκρουσε το πέναλτι του Νάτσκο και κράτησε αυτό το πολύτιμο 0-1 του Ολυμπιακού.

Μεγάλες στιγμές!



Διαβάστε επίσης

Τον «καθάρισε»… (vid)

Τον «καθάρισε»… (vid)

Σαν σήμερα το 1987 ο Ολυμπιακός νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα.

6άρα το '36

6άρα το '36

Σαν σήμερα το 1936, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 6-1 τον ΠΑΟ σε παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ζάχοβιτς και 0-1 (vid)

Ζάχοβιτς και 0-1 (vid)

Μπορεί να μας έπρηξε με τα καμώματά του, αλλά ο Σλοβένος είχε βάλει πολλά και σημαντικά γκολ το διάστημα που ήταν στον Ολυμπιακό.

Έτσι νικάει ο Πειραιάς (vid)

Έτσι νικάει ο Πειραιάς (vid)

Σαν σήμερα το 2011, ο Ολυμπιακός σημείωσε μια νίκη που του έδωσε σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.