Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τελικό και οι πολίστριες!

Τελικό και οι πολίστριες!
Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 - 22:11

Την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Γυναικών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας, στον δεύτερο ημιτελικό της σειράς του Τρίτωνα με 13-5 στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου.

Οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πολύ δυνατά στο παιχνίδι, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο του ματς και διατηρώντας το απόλυτο των νικών φέτος στο πρωτάθλημα (16 στα 16).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον Πειραιά την ερχόμενη Τετάρτη στον πρώτο τελικό τον ΝΟ Βουλιαγμένης, που πήρε τη δεύτερη νίκη του επί Ηρακλή με 18-7. Οι Πειραιώτισσες έχουν το πλεονέκτημα έδρας και στους τελικούς, αφού είχαν καταλάβει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θέλοντας να το εκμεταλλευτούν για να φτάσουν στο 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-5, 1-4, 0-1

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Στέφανος Λέανδρος): Τερεφού, Κόρμα, Παπαγεωργίου 1, Αποστολίδου 1, Χυδηριώτη, Βεκρή, Μπενέκου Άλκ., Στρατάκου, Δημητροκάλη, Μπενέκου Ι. 3, Στρείδη, Κοτσιώνη, Λάττα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 2, Πλευρίτου Ε., Σώρα 2, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 3, Μαυρέλου, Πλευρίτου Μ. 3, Πλευρίτου Β., Μπαλωμενάκη, Καλογεράκου, Καλαργυρού 1, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου, Γιαννοπούλου

Διαβάστε επίσης

Κυπελλούχος ο Θρύλος!

Κυπελλούχος ο Θρύλος!

Μετά από 23 μήνες ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ελλάδος, νικώντας με 6-5 τη Βουλιαγμένη στον τελικό.

Οι νέοι είναι ωραίοι

Οι νέοι είναι ωραίοι

Οι Κυριάκος Ποντικέας και Μάριος Καπότσης μίλησαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό.

«Μεγάλη ομάδα»

«Μεγάλη ομάδα»

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Βουλιαγμένης και να στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας.

Κλικ από τον τελικό

Κλικ από τον τελικό

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Θρύλο και Βουλιαγμένη.