Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέφτονται τα πλέι οφ

Σκέφτονται τα πλέι οφ
Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 - 00:43

Το απόλυτο σε νίκες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος πέτυχε ο Ολυμπιακός για έκτη φορά στην ιστορία του, νικώντας τον Γ.Σ. Ηλιούπολης με σκορ 3-11 για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Ήταν φανερό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ότι οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονταν περισσότερο τις αναμετρήσεις με τον Ν.Ο. Αργοστολίου για τους ημιτελικούς των πλέι οφ πρωταθλήματος, που ξεκινούν την Τετάρτη, παρά αυτό το παιχνίδι στο πολύ «ζεστό» ανοιχτό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Πάντως η πραγματικότητα παραμένει το γεγονός ότι μετά τις σεζόν 2001-02, 2006-07, 2007-08, 2008-09, 2009-10 ο Ολυμπιακός τελειώνει με το απόλυτο των 22 νικών την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Μπορεί να σκόραραν μόνο ένα γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο και μόλις δύο στο δεύτερο, αλλά χρειάστηκαν μόλις μια περίοδο του ματς και ένα μίνι ξέσπασμα για να φθάσουν στην φαινομενικά άνετη νίκη.

Σε αρκετές περιπτώσεις ο Θοδωρής Βλάχος δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, παρ’ όλα αυτά είναι φυσιολογικό μετά από ένα ντέρμπι με τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης και πριν από τους ημιτελικούς να μην παίζει η ομάδα του στην υψηλότερη δυνατή ταχύτητα. Ο Γιάννης Φουντούλης έβαλε τρία γκολ και με 83 συνολικά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 1-6, 0-2.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Καραμάνης): Εκιντζόγλου, Κοντογιώργος, Φαναριώρογου, Χαλιάσος, Μυλωνάκης, Κωνσταντόπουλος, Παπαδογιάννης, Λάζαρης 1, Ματαράγκας, Γκαραγκούνης 1, Σαρρής, Οικονόμου, Κάρμαλης, Κοπελιάδης, Φωτόπουλος 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Χουχούλης, Δελακάς, Μάζης 2, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 3, Ποντικέας, Μπλάνης 1, Ντόσκας, Μουρίκης 2, Δερβίσης, Μάλιαρακ 2, Σχίζας 1, Φλώρος, Καλογεράκος, Αργυρόπουλος

Διαβάστε επίσης

Αουτσάιντερ στο Έγκερ

Αουτσάιντερ στο Έγκερ

Ώρα ημιτελικού για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος ψάχνει το τρίτο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία του.

Σάρωσαν οι Παίδες

Σάρωσαν οι Παίδες

Τρία στα τρία με υπερβολική άνεση για την ομάδα του Σάκη Πλατανίτη στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Άνετοι οι Παίδες

Άνετοι οι Παίδες

Πήρε την πρόκριση για τη β' φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματός της η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη.