Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σάντα: «Είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε σε επίθεση και άμυνα»

Σάντα: «Είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε σε επίθεση και άμυνα»
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 - 23:13

Το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε εύκολα με 31-5 του ΓΣ Ηλιούπολης στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 3η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από την ομάδα της Ηλιούπολης, μετέτρεψαν σε «παράσταση για ένα ρόλο» το ματς στον Πειραιά (8-2, 7-0, 6-1, 10-2), «χτυπώντας» στην κόντρα και με πρώτες σκόρερ την Σάντα και την Χριστοδούλου-Αουτ, με έξι γκολ η κάθε μία (πέντε η Β. Πλευρίτου), πανηγύρισαν άνετα άλλη μία νίκη στην Α1.

Πλέον, ο Θρύλος στρέφει την προσοχή του στην Ευρώπη, καθώς το Σάββατο (26/10) στις 18:00, αντιμετωπίζει -ως τυπικά φιλοξενούμενος- τον Αλιμο ΝΑΣ στο Παπαστράτειο, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Όσα δήλωσε η Στεφανία Σάντα μετά τον αγώνα:

«Ηταν ένα εύκολο παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε σε κάποια πράγματα στην άμυνα και την επίθεση, πιο πολύ στην κόντρα. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμες για το Σάββατο και για αυτό είχαμε τόση μεγάλη διαφορά σήμερα, διότι θέλαμε να παίξουμε με πάθος, όπως παίζουμε σε κάθε αγώνα. Στόχος μας, το Σάββατο, είναι η νίκη, είναι ένας σημαντικός αγώνας στην Ευρώπη».

TAGS

Διαβάστε επίσης