Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Φουντούλης: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Φουντούλης: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 18:40

Νικηφόρα επέστρεψε στη «μάχη» του πρωταθλήματος, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά το σπουδαίο «διπλό» (8-15) επί της Σαμπαντέλ στην Ισπανία (2η αγωνιστική ομίλων Champions League), οι νταμπλούχοι Ελλάδας νίκησαν με 15-6 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο, στο «ντέρμπι» της 2ης «στροφής» της Α1 και έκαναν το «δύο στα «δύο».

Στο κολυμβητήριο του Πειραιά ο Θρύλος ήταν το «αφεντικό», από την αρχή ως το φινάλε, κυριάρχησε απόλυτα επί του Απόλλωνα, παίρνοντας μεγάλες διαφορές στο σκορ (6-2, 10-3) και πανηγύρισε εύκολα τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, με πρώτο σκόρερ τον σπουδαίο Ζαλάνκι, με τέσσερα γκολ (τρία ο Φουντούλης, από δύο οι Γενηδουνιάς και Δήμου).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε: «Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανταγωνιστικό μέχρι την έναρξη της τρίτης περιόδου. Νομίζω, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ο Απόλλων έχει ποιότητα. Είναι ομάδα, που έχει στόχο να φτάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, έχει ενισχυθεί, παίζει στην Ευρώπη και δείχνει καλό πρόσωπο. Εμάς, είναι το τέταρτο μας παιχνίδι. Είναι ενθαρρυντικό ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς, η άμυνά μας σήμερα ήταν πολύ καλή και κρατήσαμε μια απόσταση ασφαλείας, ενώ βγάλαμε και κάποιες ωραίες φάσεις. Συνεχίζουμε, είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα».

Διαβάστε επίσης