Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κόλιανιν: «Θα κάνουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα»

Κόλιανιν: «Θα κάνουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα»
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 - 20:45

Στην Ισπανία βρίσκεται, από την Τρίτη (15/10) το μεσημέρι, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Και αυτό, διότι την Τετάρτη (16/10) στις 19:15 (ΕΡΤ Sports 2), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Σαμπαντέλ εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του φετινού Champions League.

Μετά τη νίκη (20-19) επί της Πρίμορατς Κότορ στα πέναλτι (12-12 η κανονική διάρκεια), στην πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο Παπαστράτειο, ο Θρύλος αγωνίζεται για πρώτη φορά μακριά από την έδρα του, στο κολυμβητήριο της Σαμπαντέλ, όπου θέλει να «πάρει» το «διπλό», για το «δύο στα δύο» στη φάση των ομίλων.

Ενόψει του αγώνα ο κόουτς του Θρύλου, Χέρβο Κόλιανιν, δήλωσε: «Επισκεπτόμαστε μια ομάδα που, εδώ και χρόνια, παίζει καλά στην έδρα της. Σίγουρα, πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας, αν θέλουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η άμυνα είναι το κομμάτι που δεν ήταν καλό στο τελευταίο ματς και αν το ανεβάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο, θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δύσκολο ματς, αλλά περιμένω ότι θα κάνουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης